2777
2789

میام این جا

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد تو نت میچرخم تا خسته بشم خابم ببره

الانم فکرم بیخود و بی جهت مشغول شده میخام چیزایی ک میخامو بنویسم این بهم انرژی میده ک براشون تلاش کنم و جذبشون کنم

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
انقد تو نت میچرخم تا خسته بشم خابم ببره الانم فکرم بیخود و بی جهت مشغول شده میخام چیزایی ک میخامو ب ...

هرروز دارم مینویسم امیدوار بودم ولی امشب انقد دلم گرفته که تمام باورام نسبت ب جذب و اینا بهم ریخت😔

هرروز دارم مینویسم امیدوار بودم ولی امشب انقد دلم گرفته که تمام باورام نسبت ب جذب و اینا بهم ریخت😔

به چیا علاقه داری مثل کتاب و فیلم و موسیقی

الان خودتو با یکیش سرگرم کن تا روی کیفیت خابت تاثیر نذاره

و همچنین صحبت کردن با کسی ک میتونه درکت کنه هم خیلی خوبه

هیشکی درک‌نمیکنه 😭😭

خودتو با چیزای مفید سرگرم کن

ورزش کتاب موسیقی رقص رابطتتو با ادمای منفی کم کن حتی اگر خونوادت باشن

ما قرار نیست تا اخر عمر ب ساز دیگران برقصیم 

گاهی وقتا زندگی روی سختشو بهمون نشون میده ولی ما باید قوی باشیم تا از پا نیوفتیم

سعی کن کلا قرص ارامبخش و مسکن ها رو از خودت دور کنی