2777
2789

بچه ها یه سوال توروخدا هرکی میدونه کمک کنه؛البته با اجازه استارتر 

یکی هی مزاحم میشه منم شمارشو سیو کردم بعد مسدود کردم ک دیگه ن زنگ بزنه ن پیام بده حالا تو واتساپ نمیتونم مسدودش کنم ، هر کاری میکنم عکس پروفایلش و شمارش هست ؛حالا چیکار کنم؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دختر اولم فاطیما دومی میخوام بذارم ستیا بنظرتون خوبه بهم میان؟

دینا

فارهه

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
بچه ها یه سوال توروخدا هرکی میدونه کمک کنه؛البته با اجازه استارتر  یکی هی مزاحم میشه منم شمارش ...

بزن رو عکسش یه صفه باز میشه پایین زده مسدود کردن

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
مهنا خوبه گلم من اسم پسرم مهران جونه اگه یه روزی دختر دار بشم میذارم مهرسانا اقام میگه هلن ولی ب ...

بنظرم خودت و محدود نکن با این فکر ک باید اسم ها بهم بیان. من خودم پسر امیرعلی دوسدارم دختر دِنیز(بچه ندارم ها ولی همینجوری ازینا خوشم میاد) ینی میگم خیلی بی ربطن

بنظرم خودت و محدود نکن با این فکر ک باید اسم ها بهم بیان. من خودم پسر امیرعلی دوسدارم دختر دِنیز(بچه ...

اره اسم بچه های منم اصلا ب هم نمیان

امیررضا و محدثه😊

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
بنظرم خودت و محدود نکن با این فکر ک باید اسم ها بهم بیان. من خودم پسر امیرعلی دوسدارم دختر دِنیز(بچه ...

آخه دوس دارم اسم دخترم یا نزدیک ب اسم من باشه یا اولش م داشته باشه

چون پسرم و باباش هم میم اول اسمشونه

بزن رو عکسش یه صفه باز میشه پایین زده مسدود کردن

باشه عزیزم ممنون

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چرا عزیزم دوست نداری؟ ببخشید عزیرم میپرسم دوست دارم همه ی نظرات بدونم

تو سلیقم نیس.هم اینکه چون ازدختره جاریم خوشم نمیادپروعه ازاسمشم بدم میاد😂

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙