2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه....

225 بازدید | 17 پست

سلام بچها....شوهر من نمیذاره اینستا داشته باشم.. میگه خودم ندارم توام نباید داشته باشی ولی چند روزه متوجه شدم ک خودش نصب کرده و ی پیامایی هم توش رد وبدل کرده بنظر شما این خیانته؟

که جان را فرش زیر پای مادر میتوان کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به کی پیام داده باشه اگه خانوم غریبه باشن بله خیانته اگر دوستاش باشن فقط حکم مخفی کاری داره

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

خانم داری راجع به یه زندگی حرف میزنیا چه راحت اسم خیانت میزاری روش باهاش حرف بزن 

اونم حق نداره شمارو محروم کنه با هم منطقی حرف بزنید به جای حدس و گمان راجع به زندگیتون

بستگی داره به کی پیام داده باشه اگه خانوم غریبه باشن بله خیانته اگر دوستاش باشن فقط حکم مخفی کاری دا ...

بله ب ی خانم بوده....ازشون هم عکس خواسته بود...و اینکه راجب لکس پروفایل و از این چیزام حرف زده بودن..

بله ب ی خانم بوده....ازشون هم عکس خواسته بود...و اینکه راجب لکس پروفایل و از این چیزام حرف زده بودن. ...

مگه خیانت فقط اینه که بره بخوابه پیشش . همه چی از همین چتا شروع میشه . صد البته خیانته

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم
بله ب ی خانم بوده....ازشون هم عکس خواسته بود...و اینکه راجب لکس پروفایل و از این چیزام حرف زده بودن. ...

خیانته دیگه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
نظرم اینه که با شوهرت راجع به این قضیه بدون دعوا و خونریزی صحبت کنی و ازش دلیلشو بپرسی 

حرف زدم زد زیرش و گفت ک کار اون نبوده و خیلی حرفای دیگه بخدا نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم 

واای از زنه عکس خاسته؟؟

تازه میپرسی خیانته؟؟؟؟؟؟؟؟؟😐😐😐

وااااای این مردا چرا اینطورین خدایااااا...شوهرت از یه زن دیگه عکس خواسته اونوخ تو اینقد ریلکسی؟؟؟

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..