دوماهه زایمان کردم هرروزمون شده بحث حتی روم غیرت نداره میگه با مردا باشی برام مهم نیست در حالیکه قبلا فوق العاده عاشق هم بودیم این ۵ سال.... این دوماهی حس میکنم علاقه ایی بهم نداره 😢😢😢😢
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜 wekû gilêney çawim...💜🌸💜 min bêto bûnim niye...💜🌸💜 buyte pênasa û nawim...💜🌸💜ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀ ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1 berxedaan jjîyane ✌ ser hildan jîyane✌. 🌸 KURISTAN BAWNE🌸
این مردا چه مرگشونه تا پدر میشن خیلی جالب میشن خیانت میکنن بی غیرت میشن پاچه می ...
وایی ببخشید نمیدونم چرا ولی خندم گرفت اونجا که گفتی وقتی پدر میشن جالب میشن😄
میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی سطحم و شعورم خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
چون تو حاملگی خانوما همش درگیر مسایل باردارین کم مهری میکنن به همسر درست مشه بش برررس
من تا شب قبل زایمان باهاش رابطه داشتم و عاشقانه باهم بودیم بعد بچه عوض شد
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...