2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری

71 بازدید | 8 پست

جلسه اول که مادرپسره میاد ازکجا میفهمید پسندیدتون ؟ایا نشونه خاصی داره قبل زنگ بزنن؟

بعدچندروز تماس میگیرن برای جلسه بعدی؟ کمی ازتجربیاتتون دراین موردبگید

سنتی نبود خود پسرو پسندیده بود

برا جلسه بعد هماهنگ میکنن اصولا

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا بعد دو سه روز تماس میگیرن:/

برا من همون شب خپاستگاری گفتن ما راضی ایم دو روز فرصت میزاریم شما فکر کنید

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بعد چندروز شده بعد۷روز تماس بگیرن؟

اره مم یه خواستگار داشتم اینجوری بود 

اخرم سر این تایما مامانم بهم زد

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁