دوماهه زایمان کردم هرروزمون شده بحث حتی روم غیرت نداره میگه با مردا باشی برام مهم نیست در حالیکه قبلا فوق العاده عاشق هم بودیم این ۵ سال.... این دوماهی حس میکنم علاقه ایی بهم نداره 😢😢😢😢
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
باهاش صحبت کن بگو این دوران بعد از بارداری برا تو وبیکاری هم برا اون سخته ولی میگذره کنار هم باشید ولی نذارین بقیه فامیل دورو بر بفهمن.اونطوری اونم احساس امنیت بیشتری از سمت شما میگیره.
بگو خر چیه تاج سرمی. خیلی ناراحت شدم الان اونو بیشتر از تو درک میکنم
حس میکنم پولدار شه طلاقم میده دیشب میگفت مهریه تو ببخش من بهت حق طلاق میدم
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا مرد بیکاری خیلی سخته. بذار بدونه کنارشی. باهاش صحبت کن بگو این دوران بعد از بارداری برا تو وبی ...
دیشب میگفت مگه من زنت کردم گفتم هر کی کرده الهی تیکه تیکه بشه گفت الهی الهی بمیرم تو راحت بشی سر قبرم نیا فقط ...امروز گفتم گفت شوهرت نگرفته عشقت گرفته مگه عشقتم نیستم
خوب اگه واقعا تا قبل از زایمان باهم خوب بودین ومشکلی نداشتین که یدفعه همه چیز نمیشه از این رو به اون ...
ماهی ی بارم بحثمون نمیشد الان روزی ۴ بار