2777
2789
عنوان

کولیک و حساسیت ب پروتئین گاوی

1645 بازدید | 28 پست

سلام مامانا.پسر من دوماهشه از وقتی بدنیا اومد خیلی دل درد داشت متخصص اطفال گفت کولیک و ریفلاکس داره و بهم رژیم داد و گفت لبنیات رو حذف کن گفت احتمال داره حساسیت ب لبنیات باشه صورتش جوش میزد ولی الان هم ک لبنیات حذف کردم بازم جوش میزنه گاهی کسی هست تجربه داشته باشه؟از کجا مطمن بشم حساسیت به لبنیات هست یا نه؟

پسر منم جوش داره صورتش ،از صبح هم شیر میخوره بعدش بالا میاره،ممکنه کولیک باشه؟

بیشتر شبیه ریفلاکس هست بالا آوردنش ولی پسر من با حذف لبنیات هم باز جوش داره البته یه دکتر دیگه بردمش گفت خیلی لباس نپوشون بهش منم یه کم خنک تر نگهش داشتم خیلی بهتر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=113720003]بیشتر شبیه ریفلاکس هست بالا آوردنش ولی پسر من با حذف لبنیات هم باز جوش داره البته یه دکتر دیگه 

اها اره  لباس زیادی  هم اصلا خوب نیست،یبار پسرم انقد پتو لباس پوشیده بودم ک داشت غش میکرد مامانم فهمید

دکتر منم میگفت فقط لبنیاته ولی بردمش پیش فوق تخصص گوارش گفت علاوه بر محصولات گاوی که شامل شیر، ماست، کره، کشک، گوشت، قلم...... روغن سویا، سویا،بادام، روغن بادام، گردو، برخی حبوبات مثل عدس، ماش، و ماهی، قارچ، هر چی بیسکوییت و شیرینی که و  مغازه ها دارن، ژله، آبمیوه تو مغازه ها کمپوت، من همشو خوردم و تو بچم تاثیر منفیشو دیدم. جوش روی صورت و بدن. دل درد شدید تا شش ماهگی داشت، رفلاکس شدید، تو مدفوعش رگ های خونی میدیدم، و روی رشد بچه هم تاثیر منفی میذاره بچه من زیر خط سبز رشده .

منم اول فکر میکردم حساسیت به لبنیاته. نخوردم ولی بازم علائم رو داشت. اون موقع ها بادام و سویا میخوردم دکتر که گفت دیگه نخوردم . خیلی بهم سخت گذشت. بچم اصلا شیشه نمیگرفت یه شیر خشک هست مخصوص اینجور بچه ها یادم رفت اسمشو داروخونه ها دارن.اگه بچم میخورد از شیر میگرفتمش ولی نمیخورد. فقط غذام شده بود مرغ و برنج و هویچ و سیب زمینی. ماکارونی رو با هویچ و سیب رگزمینی درست میکردم. آهان لوبیا سبز هم آلرژی داشت.

الان دخترم دوسالشه تازه شد ده کیلو قدش هم هشتاده. من خیلی دیر فهمیدم با چیها آلرژی داره اکثر چیزارو با تجربه فهمیدم. وو رو خدا رعایت کن. به روزایی که بچم رفلاکس داشت زجر میکشید فکر میکنم نابود میشم

الان دخترم حساسیتش کم شد . دکترش گفت معمولا تا دو یا سه سالگی خوب میشه. الان میتونه بیسکوییت ها رو بخوره. ماست بهش میدم. خیلی بهتر شد. رعایت کنی خوب میشه. رعایت نکنی بدنش همچنان واکنش میده. اگه سوالی داری بهم پیام بده جوابتو میدم

دکتر منم میگفت فقط لبنیاته ولی بردمش پیش فوق تخصص گوارش گفت علاوه بر محصولات گاوی که شامل شیر، ماست، ...

پسر من الان ۶۴ روزش هست فعلا ک همه چیزش نرمال هست نمیدونم شاید بعد این حساسیت روش اثر بزاره

پسر من الان ۶۴ روزش هست فعلا ک همه چیزش نرمال هست نمیدونم شاید بعد این حساسیت روش اثر بزاره

شاید آلرژی بچت از نوع شدید نباشه و زودتر برطرف بشه ولی دخترم آلرژیش خیلی شدید بود. یادت باشه هیچوقت دراز کش بهش شیر نده. خودش باعث رفلاکس میشه، بچه تو بغلت حالت نیمه نشسته باشه. اینم بگم کولیک و رفلاکس از علائم آلرژی به پروتئین هستن.

شیر گاو و سویا خیلی پروتئین زیادی دارن.‌ ببین با کدوم غذا بدنش واکنش میده اونو حذف کن. نم اطلاعاتم ضعیف بود همشو تجربه کردم تا فهمیدم بخاطر همین بچه دو تا چهار ماهگی اصلا رشدی نکرد. وزنش هم نهایتا صد تا دویست گرم بال میرفت دور سرش هم زیاد تغییر نمیکرد.