2777
2789
عنوان

کولیک و حساسیت ب پروتئین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 28 پست
الان دخترم دوسالشه تازه شد ده کیلو قدش هم هشتاده. من خیلی دیر فهمیدم با چیها آلرژی داره اکثر چیزارو ...

دختر منم دو ماهشه و رفلاكس و حساسيت به پروتيين گاوي و لاكتوز داره بخدا درمونده ام شير خشكم نميخوره موندم چيكار كنم😭😭😭الان ديروز من فسنجون خوردم دخترم امروز هر چي خورد از اون سمت دفع كرد البته زيادم شبر نميخوره خيلي بد شبر ميخوره و نگران وزنشم😭😭خوب شد گفتي لوبيا سبز آلرژي زاست چون براي فردا لوبيا پلو گذاشته بودم

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
اطرافیان من چند نفر هستن که بچه اشون الرژی به پروئین داشتن. ولی کمتر از دخترم، و تا یکسالگی خوب شدن ...

عزيزم ميشه با راهنماييهات دختر منو از عذاب نجات بدي؟؟چون پسر من رفلاكس داشت و به پروتيين گاوي هم حساسيتداشت ولي من به غير لبنيات تقريبا همه چي ميخوردم و پسرم وزنگيريش خوبي داشت ولي دخترم خيلي كم شير ميخوره و با اينكه اين ماه بهش به زوووور كمكي هم دادم از ماه قبل كمتر وزن گرفته اين نگرانم ميكنه😢

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی خنده یاد گرفته؟ گردن گرفته؟

خنده که اره با صدا هم میخنده گردن هم تقریبا گرفته نه زیاد ک بگم کامل نگه میداره ولی وقتی به شکم میزارمش یه کم سرشو بالا میاره 

شاید آلرژی بچت از نوع شدید نباشه و زودتر برطرف بشه ولی دخترم آلرژیش خیلی شدید بود. یادت باشه هیچوقت ...

نه کلا نیمه نشسته شیرش میدم دوماهگی که بردمش واسه واکسن وزنش ۶ کیلو بود قدش هم ۶۰ سانت نمیدونم طبیعیه هرچی هم گفتم شیرکمکی واسش شروع کنم مسئول بهداشت گفت نه بچت طبیعیه لازم نداره.پسر من اصلا بالانمیاره شاید تو این دوماه ک بدنیا اومده ۵ دفعه هم بالانیاورده ولی میترسم بعد این وزن نگیره

نی نیا گاهی یه ماه جوش میزنن‌. خنک نگهش دار روشم هی پتو ننداز هر روز حمومش کن .من بچم تا ۶ ماهگی اکث ...

چندروز یه کم سرماخورده بود حمومش دیر شد شایدبخاطر اون باشه

چندروز یه کم سرماخورده بود حمومش دیر شد شایدبخاطر اون باشه

اتفاقا روز دوم سرماخوردگی باید بچه بره حموم هم بینیش باز میهش چرکا میاد بیرون منفذهای پوستشم باز میشه واسه تعریق بهتر. همیشه بچمو میبرم چکاب دکترش بهم میگه اینو. فقط سرشو خشک کن

دختر منم دو ماهشه و رفلاكس و حساسيت به پروتيين گاوي و لاكتوز داره بخدا درمونده ام شير خشكم نميخوره م ...

عزیزم نگران نباش روزهایی بود که دخترم صبح تا 

شب اندازه ی یه وعده بچه های دیگه شیر میخورد.‌ خیلی خیلی کم شیر میخورد. قرار نیست همهی بچه ها تپل باشن. دختر من انقدر حساسیتش شدید بود که با خوردن هر غذایی بلافاصله واکنش نشون میداد. به خیلی از غذاها حساسیت داره. چیزایی که خودم تجربه کردم و اثرات منفیشو رو بچه ان دیدم. شیر، ماست، کره، پنیر،خامه،بستنی، کشک. سویا ، روغن سویا، بادام، کره و روغن بادام، بادم، گردو، آجیل کلا ، کنجد، ماهی، قارچ، جوانه گندم، ماش، لوبیا انواعش، عدس، کمپوت و آبمیوه و بیسکوییت کلا تنقلات تو مغازه ها، گوشت،  هر غذایی که این موارد حتی به مقدار کم ددخلش بودن واسه دخترم ضرر داشت. الان که دوسالش شد علائمش کمتر شد.آلرژی به پروتئین علائمش مختلفه ممکنه بچه هایی که مبتلا هستن همهی این علائم رو تجربه نکن. بنظرم بستگی به درجه حساسیتشون داره. دخترم بلافاصله بعد از خوردن مواردی که گفتم علائمش ظاهر میشد هر بار یه جور. گاهی اوقات داخل پوشکش میسوخت، گاهی جوش میزد، رگ دفع میکرد، اسهال میگرفت. ولی بچه های دیگه که اطرافم بودن اینطوری نبودن.حساسیتشون کم بود.

عزیزم نگران نباش روزهایی بود که دخترم صبح تا  شب اندازه ی یه وعده بچه های دیگه شیر میخورد.‌ خی ...

دختر منم الان دو روزه اسهاله😢

عزیزم نگران نباش روزهایی بود که دخترم صبح تا  شب اندازه ی یه وعده بچه های دیگه شیر میخورد.‌ خی ...

خوش بحالت كه انقد صبور بودي،دخترت الان وزنش خوبه؟؟

خوش بحالت كه انقد صبور بودي،دخترت الان وزنش خوبه؟؟

نه وزنش زیر خط رشد هست.ریزه میزست. از شیر گرفتم یه کم بهتر شد. چون شیر زیاد نمیخورد غذا هم که نمیخورد از شیر گرفتمش کم غذا هست ولی خب ووقع بیشتر از اینم ازش ندارم چون هرچیز مقوی که واسه رشد بچه خوبا ر  نتونست بخوره.

نه وزنش زیر خط رشد هست.ریزه میزست. از شیر گرفتم یه کم بهتر شد. چون شیر زیاد نمیخورد غذا هم که نمیخور ...

عزیییزم

سلام من تجربه ام  اینجا مینویسم به این امید که به درد کسی بخوره دخترمن حدود 6ماه  بود که  شیری بالا میاورد  بردمش فوق تخصص گوارش اطفال  آزمایش مدفوع نوشت مقدار جزئی توی مدفوعش خون دیده شده بود. همون دکتر گفت آلرژی به پرو تئین گاوری داره و باید کل شیر خشک ها که معمولا منشاء آنها شیر گاو هست قطع کنید و شیر بز آن هم طبیعی و تاز ه بدون بسته بندی استفاده کنید  من هم این کار کردم   حال دخترم حالش فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال  آنهم بخاطر  معجزه شیر بز است  شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین  ، املاح  گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر ( حدود 96 درصد مشابهت ) به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر مهبودی  در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه  شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست

سلام من تجربه ام اینجا مینویسم به این امید که به درد کسی بخوره دخترمن حدود 6ماه بود که شیری بالا میاورد بردمش فوق تخصص گوارش اطفال آزمایش مدفوع نوشت مقدار جزئی توی مدفوعش خون دیده شده بود. همون دکتر گفت آلرژی به پرو تئین گاوری داره و باید کل شیر خشک ها که معمولا منشاء آنها شیر گاو هست قطع کنید و شیر بز آن هم طبیعی و تاز ه بدون بسته بندی یا  شیر خشک  گلدن گات که بر پایه شیر بُز استفاده کنید که این شیر هم گرون و هم نایب و مزه تلخ داره من  شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از این شیر خشک هم هست. حال دخترم حالش فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال آنهم بخاطر معجزه شیر بز است شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین ، املاح گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر ( حدود 96 درصد مشابهت ) به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل دکتر مهبودی در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.