2821
2789
عنوان

ضخامت اندومتر

247 بازدید | 6 پست

سلام من شنیدم ضخامت آندومتر روز ۱-۴ پریود بین ۲-۴ باید باشه. در حالیکه من روز دوم پریود ضخامت اندومترم ۸ بود. این غیر طبیعیه؟ کسی میدونه علتش چیه؟

۵ تا هم فولیکول داشتم از ۶ خورده ای تا ۸

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من روز ۶ پریودی  ۷ بود

آره یکم غیر طبیعیه مال من بنظرم. میترسم

برا دکترم فرستادم عکسشو گف خوبه همین فولیکولا رو بزرگ کنیم نتیجه می گیریم.

در مورد اندومتر پرسیدم هیچی نگفت نگرانم یکم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیکلامم کوتاهه ۲۴ روزس

تاثیر داره ینی. من دقیق سر ماه میشم البته چند ماه پیش یکی دو روز جلو انداخت ولی باز برگشته ب روال سابق

سیکلامم کوتاهه ۲۴ روزس آخه بستگی به سیکلتم داره

قبلا ک برا بار دوم نینی رو از دست دادم روز ۹ تاخیرم ۸ بود

دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز