2777
2789
عنوان

دارم ديوونه ميشم

144 بازدید | 9 پست

واى خدا ديگه کم آوردم قشنگ دارم خل ميشم   بعد سه ساعت.از خواب بيدار شدم  خستم ميشه   هرروز همينه ها امروز کلا خل شدم   تاپيک قبليم گفتم چرا   واقعا نميدونم تاکى اين وضعه. بايد برم دکتر يعنى اينقدر حاده. شرايطم ؟   افسردگيم گرفتم وسواس کم بود    

نرو دکتر من رفتم دکتر فقط شبا میخابم روزا شادابم خابم نمیبره خسته میشم 

الان از صب بیدارم

قبلن عین خرس میخابیدم حیف شد

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو دکتر من رفتم دکتر فقط شبا میخابم روزا شادابم خابم نمیبره خسته میشم  الان از صب بیدارم قبل ...

من زىاد نمىخوابم روزى شس ساعت نهاىت. اونم از بعد ذون صبح تا اذون ظهر   شب قبلش با ىکساعت دوساعت خوابىدم با نخوابيدم چيه خواب به هىچ کارىم نمىرسم  

ازدواج ب موقعش برات اتفاق میفته الکی بخاطر ازدواج نکردن خودتو افسرده یا مریض نکن.من میگم تو اعتماد ب نفست پایینه اونو درمانش کن.از چیزایی ک داری لذت ببر خییییلی چیزا واسه شاد بودنت هس مادرت خانوادت همین آزاد بودنت ک الان قدرشو نمیدونی.چند سال دیگه ک ازدواج کردی با خودت میگی چ اشتباهی کردم قدر لحظه های خوبمو ندونستم😭😭

ازدواج ب موقعش برات اتفاق میفته الکی بخاطر ازدواج نکردن خودتو افسرده یا مریض نکن.من میگم تو اعتماد ب ...

مشکلم همىن مرىضىمه  وسواسم  قشنگ شش ساله هردفعه ىجامه  اونو درست مىکنم مىپره ىوره دىگه امروز حس  دىوونگى بهم دست داد بخدا فقط با تکىه بخدا سرپا موندم  

مشکلم همىن مرىضىمه  وسواسم  قشنگ شش ساله هردفعه ىجامه  اونو درست مىکنم مىپره ىوره دىگ ...

وسواسو خودت درمان کن نه با خونه موندن با دوستای جدید با طرز فکر جدید.منم اگه خونه بمونم هزارجور فکرو مریضی میگیرم عزیزم.اینجور بیماریها برمیگرده ب اعصاب ک اونم بخاطر تنهاییته.خودتو درگیر کن باهرچی ک برات راحتتره.بیرون رفتن یا کار خونه انجام دادن با دوستات چرخیدن هررررچی ک خودت بهتر میدونی

وسواسو خودت درمان کن نه با خونه موندن با دوستای جدید با طرز فکر جدید.منم اگه خونه بمونم هزارجور فکرو ...

من خوب رفتم  چندبار درسمو ادامه بدم   بخاطر شراىطم  دوباره مجبور شدم ولش کنم الان بهترم از خىلى لحاظ از خىلىى لحاظم نه دارممم دىوونه ميشم پارسال تند تند دستشوىى مىرفتم ولى اىنو خوب شدم ىا گهگاه مىاد