2777
2789
دلیل طلاقت چیہ کہ تو دادخواست میخوای بنویسی؟؟ باید جزو یکی از اون ۹ دلیل باشہ کہ تو دفترچہ عقدت نوش ...

بخاطر همین میخوام وکیل بگیرم الان ۴ سال ازدواج کردم تا الان تا دم در با هم نرفتیم هیچکدوم از فامیلای من ندیدنش.خرجی نمیده.همش فحشای زشت میده.اصلا خونه نمیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همین میخوام وکیل بگیرم الان ۴ سال ازدواج کردم تا الان تا دم در با هم نرفتیم هیچکدوم از فامیلای ...

اگہ دلایلت محکم باشہ نمیخواد پول وکیل بدی 

بری ھمون جا کہ درخواست مینویسن دلایلت رو ارائہ بدی برات انجام میدن 

وکیل واسہ اینہ کہ خودت نری و بیای و اون برہ برات درخواست بنویسہ و کاراتو انجام بدہ یعنی تو بھش وکالت میدی

قشنگ دلایلتو با حالتی کہ واقعا قانع کنندہ باشہ امادہ کن و مھریہ ھم میتونہ کمکت کنہ اگر مھریہ داری 

ان شا للّٰہ خیرہ 

میتونی از پس ھزینہ بچہ و خودت بعد از طلاق بر بیایی؟؟؟۹

اگہ دلایلت محکم باشہ نمیخواد پول وکیل بدی  بری ھمون جا کہ درخواست مینویسن دلایلت رو ارائہ بدی ...

اره میتونم .والا رفتم پیش مشاور گفت تحمل همچین ادمی خیلی سخته و شوهرت نیاز به روانپزشک داره ولی دکترم نمیره 

نمیدونم فقط میخوام از زندگی من و بچم بره هیچی نمیخوام دیگه

عزیزم ان شا اللہ خدا کمکت کنہ و نجاتت بدہ تو این مملکت آشغالی کہ حرف زن رو مفت ھم نمیخرن

ولی باید برای خلاص شدن ھم پول داشتہ باشی واسہ بعدش و ھم اعصاب عالی و فولادی 

بیشتر دعا کن خدا کمکت میکنئ ان شاللہ

والا از روز عروسیمون چنتت تا وام گرفت دوتا ۲۰ ملیون و یه ۵ ملیون و یه ۱۰ ملیون داد به داداشش خودشم اه در بساط نداره.حالا داریم ماهی ۵ ملیون قسط میدیم همه بدبختیاشو من میدم بعد پولارو یکی دیگه خورده

عزیزم ان شا اللہ خدا کمکت کنہ و نجاتت بدہ تو این مملکت آشغالی کہ حرف زن رو مفت ھم نمیخرن ولی ب ...

ممنون واقعا محتاجم به دعاتون فقط یه زن میفهمه من دارم چی میکشم همین الانم دارم با چشمای گریون مینویسم براتون

اره میتونم .والا رفتم پیش مشاور گفت تحمل همچین ادمی خیلی سخته و شوهرت نیاز به روانپزشک داره ولی دکتر ...

پس ھمو ن خودت اقدام کن ولی ھمش مشاورہ بگیر

از این رایگانہ یا اینا کہ ساعتی یہ پولی میگیرن و راھنمایی میکنن

چون وکیل تو تھران کہ زیر ۱۰ میلیون نمیگیرہ و معلوم ھم نیست بشہ یا نشہ 

واسہ مایہ داراس

به قران مامانم هزارتا حرف بهم میزنه خیلی بی کسم تو این دنیا مطمئنم طلاقم که بگیرم میشم تو سری خور ای ...

ای خدااا... میدونم چی میگی 

سعی کن قوی باشی 

خیلی

و حتما یہ کار مد نظر داشتہ باش انجام بدی چون بدون پول و حمایت جلسہ و کلافہ تر میشی 

جدّی میگم پول اولین چیزہ مھم تریننننن

زنہ بدون حمایت مالی اصلا نمیتونہ الان تنھا زندگی کنہ 

قبل طلاق فکر کار باش 

ھم برای خودت ھم بچت

میزارہ بری سر کار؟؟

اگہ میزارہ برو و خودت پس انداز کن  کم کم خودتو ازش بی نیاز کن کہ با سختی کمتر حداقل جدا شی