2777
2789
ای خدااا... میدونم چی میگی  سعی کن قوی باشی  خیلی و حتما یہ کار مد نظر داشتہ باش انجام ...

اصلا هیچی من براش مهم نیست.یه خاکی تو سرم میریزم.اواره کوچه و خیابون بشم بهتره زندگی با این ادمه به خدا.مهریم ۱۱۴ تا سکه هست و ۳ دنگ خونه که ۳ دنگ خونه روفک نکنم بده.نفقه هم تا قرون اخر ازش میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیچی من براش مهم نیست.یه خاکی تو سرم میریزم.اواره کوچه و خیابون بشم بهتره زندگی با این ادمه به ...

خوب میکنی 

ھرچی حقتہ و میتونی بگیر 

تا بدونہ مسئولیت زن و بچہ مسخرہ بازی نیست کہ یہ زنو خون بہ جیگر کنی 

خوب میکنی  ھرچی حقتہ و میتونی بگیر  تا بدونہ مسئولیت زن و بچہ مسخرہ بازی نیست کہ یہ ز ...

اگر بدونید من تو این سالا چی کشیدم حامله بودم با شکم گشنه میخوابیدم حالا هم بهش بگم برای بچت یه شیر بخر یه هفته باید التماسش کنیم دکتر بهم چنتا دارو داده بهش گفتم برام میگیری میگه به من چه مگه من مسئول تو هستم که مریض بشی خرجتو بدم تو این یه سال اخرم خودم یه مقدار لباس و این چیزا تو خونه میفروختم که تونستم برای خودمو بچم خرج کنم 

اگر بدونید من تو این سالا چی کشیدم حامله بودم با شکم گشنه میخوابیدم حالا هم بهش بگم برای بچت یه شیر ...

ای بابا....

خیلی سختہ میدونم 

من خودم ھم در مضیقہ مالی ام میدونم چی میگی 

بخت و شانس مون بودہ دیگہ خواھر 

پیشونی بلند مون بودہ ...

من شوهرم خیلی خیلی بددهنه و ۴ .۵ شبی یه بار میاد خونه.و خرجی هم درست و حسابی بهمون نمیده. از همه بدت ...

عزیزم منم مشکل تورو داشتم دقیقای  آدم بدهن و فحاش و دروغگو بخاطر همینم جداشدم والا من چون وکیل آشنا بود دو سه سال پیش ی میلیون پول وکیل دادم