2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجا جواب دادی 😬 مرسی عزیزم ولی موهام به شدت چریه همش حمومم ، اینا رو بزنم که دیگه کلا باید ت ...

ببین وقتایی ک میخوای بری حموم. ی ربع قبلش این روغن و بمال بعد برو بشور عالیه و نتیجه میده مطمعن باش 

از چیه خب من خیلی رعایت میکنم بهداشتمو     خیلی خیلی حساسم

بیشترین آمارش مال اپیلاسیونه که خیلی از آرایشگاها رعایت نمیکنن بهداشتو.استخر وسایل بهداشتی آلوده خیلی مسائل ممکنه باشه.به همسرت اصلا شک نکن مگه اینکه چیزی ببینی عزیزم هم خودت هم همسرت برین دکتر آزمایش بدین معلوم بشه واقعا هست یا نه نوعش مشخص بشه تا اونموقعه هم رابطه نداشته باشین 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
بیشترین آمارش مال اپیلاسیونه که خیلی از آرایشگاها رعایت نمیکنن بهداشتو.استخر وسایل بهداشتی آلوده خیل ...

اخه من اپیلاسیون نمیرم

لیزرم خیلی وقته تموم شده  

استخرم عمومی به هیچ عنوان نمیرم

دکتر خوب سمت غرب میشناسی؟

میشه منم مامان شم  
اخه من اپیلاسیون نمیرم لیزرم خیلی وقته تموم شده     استخرم عمومی به هیچ عنوان نمیرم دکت ...

نه عزیزم من تهران نیستم اما اصلا نگران نباش واقعا مسئله خاصی نیست که انقدر باعث استرست بشه خیلیا این مشکل رو دارن برو دکتر پوست تا تشخیص بده واقعا زگیل هست یا نه چون ممکنه نباشه اگه هم باشه راه های زیادی برای از بین بردنش هست حتما با همسرت برو که اگه بود ایشونم آزمایش بده که اگه بیمار نشدن واکسن بزنن

نه عزیزم من تهران نیستم اما اصلا نگران نباش واقعا مسئله خاصی نیست که انقدر باعث استرست بشه خیلیا این ...

مرسی عزیزم دست خودم نیست

خیلی حالم بد شده  

اخه من خیلی رعایت میکنم  

واسه همون الان دو تا درد دارم نه یکی  

میشه منم مامان شم  
مرسی عزیزم دست خودم نیست خیلی حالم بد شده     اخه من خیلی رعایت میکنم     واس ...

نگران نباش عزیزم ایشالله که چیزی نیست

اخه من اپیلاسیون نمیرم لیزرم خیلی وقته تموم شده     استخرم عمومی به هیچ عنوان نمیرم دکت ...

اینکه لیزر خیلی وقته تموم شده دلیل نمیشه. چون ممکنه ویروس اون موقع بهت منتقل شده و الان زگیل ایجاد شده. پس اگرم زگیل بود به همسرت الکی شک نکن.