2777
2789
اینکه لیزر خیلی وقته تموم شده دلیل نمیشه. چون ممکنه ویروس اون موقع بهت منتقل شده و الان زگیل ایجاد ش ...

واقعا؟

دکتر خوب میشناسی سمت غرب؟

زود میره یا طول میکشه؟

میشه منم مامان شم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ دکتر خوب میشناسی سمت غرب؟ زود میره یا طول میکشه؟

چیزی نیست که دکتر خاصی بخواد تشخیصش خیلی راحته. ولی سمت غرب نه نمیشناسم. حتی اگه کاریش هم نداشته باشی معمولا خود بخود خوب میشه. ولی با پماد یا فریز و... کمتر از یه ماه خوب میشه.

خود ضایعه مهم نیست. پاپ اسمیر مهمتره. بری دکتر برات پاپ اسمیرم انجام میده.

حالا مطمئنی ک زگیله ؟ شاید اشتباه میکنی 

یه هفته پیش حسش کردم خیلی کوچیکه 

فک کردم جوشه جدی نگرفتم  

الان راجع ب زگیل خوندم

دکتر خوب میشناسی تو غرب تهران؟

میشه منم مامان شم  
چیزی نیست که دکتر خاصی بخواد تشخیصش خیلی راحته. ولی سمت غرب نه نمیشناسم. حتی اگه کاریش هم نداشته باش ...

مرسی عزیزم بعد معلوم میشه از چی بوده یا نه؟

میشه منم مامان شم  
مرسی عزیزم بعد معلوم میشه از چی بوده یا نه؟

نه. نمیشه. بد به دلت راه نده عزیزم. توی لیزر خیلی زیاد پیش میاد. یه بررسی شده بود چند وقت پیش،کلی دخترای مجرد بدون سابقه هیچ رابطه جنسی از،طریق لیزر گرفته بودن.

چون ویروسش به این راحتیا از روی وسایل پاک نمیشه.

نه. نمیشه. بد به دلت راه نده عزیزم. توی لیزر خیلی زیاد پیش میاد. یه بررسی شده بود چند وقت پیش،کلی دخ ...

خیلی بده بره من معلوم نیست اصلا

ولی تو نت سرچ کردم گریم گرفته  

خیلی بده و وحشتناک عکساش

کاش نمیدیدم اونارو

الانم نمیتونم برم دکتر تازه پریود شدم

روانی میشم تا تموم شم  

میشه منم مامان شم  
خیلی بده بره من معلوم نیست اصلا ولی تو نت سرچ کردم گریم گرفته     خیلی بده و وحشتناک عکس ...

اون عکسا چیزی که معمولا ایجاد میشه نیست. انواع شدید و گسترده شه. معمولا یکی دو تا دونه میزنه. تازه اصلا شاید زگیل نباشه. بیخیال باش.