سلام،ببخشید کسی کیست بارتولن داشته؟من واسه دکتر ک الان بهش دسارسی ندارم توضیح دادم مشکلمو گفتم لبه واژنم ب اندازه عدس برامدکی ایجاد شده واینکه دست میزنم قشنگ گرده مشخصه انگار تو پوستمه خیلیم سفته،سیاهه،دست میزنم یا فشار میدم در حد جوش زیر پوستی درد داره،دکتر گفت احتمال داره کیست بارتولن باشه،ولی تو نت خودم کیست بارتولن با نشستن با رابطه جنسی ایجاد باعث ایجاد درد میشه ولی من اصن اینجوری نیستم،باردارهم هستم ۳۶هفته،کسی تجربه این چنینی داشته؟
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر