2777
2789
عنوان

بلک فرایدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی خریدی?😀 من فعلا فقط چند تا آرایشی بهداشتی مد نظرمه

خو به منم بگید اون آنلاین شاپا رو اععع

و اینکه عزیزم به پول ایران چقدر میشه ؟

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
میشه به منم بگی چجوری 

من توي يه گروه تل عضو هستم كه خانمه از تركيه انگليس امريكا جنس مياره البته امسال خيلي گرونه مثلا امشب كيف شنل گذاشته بود تو اف ٢٧٠٠ يا چكمه ٣٢٠٠ !!!! من فقط چند تا رژلب سفارش دادم اونم چون معتادش شدم و نميتونم ازش بگذرم

این نیز بگذرد
خو به منم بگید اون آنلاین شاپا رو اععع و اینکه عزیزم به پول ایران چقدر میشه ؟

بستگی داره آخه چی بخوای.ببین مثلا شاید یه ضد آفتاب بوده ۳۶۰ الان تو آف شده ۲۸۰ مثلا. یه کفش بوده ۱۲۰۰ الان شده ۸۰۰. هر مارک و جنسی فرق داره

پولشو چجوری باید پرداخت کرد

من يه گروه تل دارم كه يه خانمه است سفارش ميگيره، خريد ميكنه و برات ميفرسته. تو ميري تو سايت و هرچي ميخاي لينكشو براش ميفرستي. اونم برات ميخره

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
آره منم دقیقا به همین دلیل به چند تا چیز بسنده کردم 😂 خدا بده برکت😂

امشب به دوستم پيام دادم كاش من يك پولدار لعنتي بودم!! نوشت ن همون معمولي غيرلعنتي باشي بهتره !!! گفتم نه اصلا ترجيح ميدم لعنتي باشم اما ميتونستم از بلك فرايدي خريد انچناني ميكردم !!!!!

این نیز بگذرد