2777
2789
عنوان

خوزستان *اینترنت

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافشم. نصیراباد. اره اتفاقامامانمم دیروزاونجابودگفت ولی عصرمردم از خوشی نمیدونستن چ کنن 

ببخشیدا میپرسم مگه نصیراباد از خوده شهریار خیلی دورتره که انتنشون فرق میکنه اوناهم انگار همون.وراهستن

خدا وکیلی صدتومن میدم دیگه کاربریمو نترکونین😑
ببخشیدا میپرسم مگه نصیراباد از خوده شهریار خیلی دورتره که انتنشون فرق میکنه اوناهم انگار همون.وراهست ...

ترافیک نباشه ۱۵ دقه راه هست ولی مامانم اونجا نت داشت اینجارسید زرتی قطع شد

تازه عضو  ترکیدم بازاومدم          قدر اونی رو بدون که خودش کهنه پوشیدتاتو نو بپوشی  #پدر#
درسته ولی میون ای همه بدبختی نت تنها دلخوشیمون بود

اینترنت برا ما مثل یه مسکن بود، بذار نباشه که بیشتر بفهمیم چقد بدبختیم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
ترافیک نباشه ۱۵ دقه راه هست ولی مامانم اونجا نت داشت اینجارسید زرتی قطع شد

عجب مسخرست یعنی چی خب اونجام واسه شهریاره دیگه اه الکی قطع کردن نمیشه پی ام.داد😬

خدا وکیلی صدتومن میدم دیگه کاربریمو نترکونین😑
عجب مسخرست یعنی چی خب اونجام واسه شهریاره دیگه اه الکی قطع کردن نمیشه پی ام.داد😬

ارررره خب اینجام جزشهریاره ولی میبینی توروخدادلقک فرضمون کردن

تازه عضو  ترکیدم بازاومدم          قدر اونی رو بدون که خودش کهنه پوشیدتاتو نو بپوشی  #پدر#