2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش گفتم پول بده مانتو بگیرم گفت ندارم منم میدونستم توی حسابش پول هست یه هفته دعوا کردیم آخرش رفتم به باباش گفتم مانتو برای من نمی گیره رفته بود با شوهرم حرف زده بود به پدر شوهرم گفته بود پول ندارم بیچاره پدر شوهرم پول مانتوی منو داد

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

موقع خواستگاری باهاش شرط کردم که من میخوام برم سرکار اما الان نه خودش میزاره نه خانواده اش بعد گفتم من چادر سر نمیکنم مانتویی ام اما الان به زور اون چادر سر میکنم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
دیگه نمیدونم کجای این زندگی بدرد میخوره شوهرم فقط دوست داره پول هاشو بزاره بانک اصلا دوست نداره خرج ...

بگو نذاره بانک هارو اتیش میزنن پولاش میسوزه.....بنزین شده سه هزار تومن اونوقت شما سر چی دعوا میکنین