2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نمیدونم کجای این زندگی بدرد میخوره شوهرم فقط دوست داره پول هاشو بزاره بانک اصلا دوست نداره خرج ...

شوهرمن اصلا کار نمیکنه. باز خوبه شوهرتون پولاشو جمع میکنه.شوهرت اهل کاره

دیگه نمیدونم کجای این زندگی بدرد میخوره شوهرم فقط دوست داره پول هاشو بزاره بانک اصلا دوست نداره خرج ...

عزیزم چادرکه بدنیست اون نمیخادزیادول خرجی کنه میخادجمع کنه هرچی شوهرت داره واسه توهست اگرتوجای من بودی چه کارمیکردی که الان ۱۰ساله بالباس مردم سرمیکنم اماعرهم نمیزنم همه اش مادرشوهروپدرشوهرهم فهشم میرن ولی بازمیگم زندگی کنم همیشه این جورنمیمونه 

مشاوربرو اول

منم تونامزدی به نامزدی می گفتم مثلا از فلان چیزخوشم میاد میگفت بگوبابات بخره بابات پول داره بعدش میگفت ازدواج کنیم بایدلباساتم بابات بخره من پول ندارم

گفتم چادرنمیپوشم به زورگفت بپوش گفتم من نمیخوام زندگی کنم بعدعقدگفت بایدبریم روستا پیش ننم وبابام و هزارتا مشکل اینجوری رفتم مشاور گفت شمااصلابهم نمایید بمن گفت ازش نداشت اینافکرشون خیلی عقب موندس منم جدا شدم خداروشکر الان پسردااییم شوهرم عالیه... شمابریدمشاوره بگید

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
عزیزم چادرکه بدنیست اون نمیخادزیادول خرجی کنه میخادجمع کنه هرچی شوهرت داره واسه توهست اگرتوجای من بو ...

این بود تحمل میگردم اما خیلی بد دهنه وقتی عصبانی میشه هرچی دوست داره میگه گمشو پورتو گم کن کاش پام می شکست خواستگاری ایت نمیومدم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
چند ساعت پیش باهم دعوا کردیم گفتم میرم خونه بابام گفت گمشو برو به نظرتون با این آدم میشه زندگی کرد؟

اکثر زنهاتو ایران همینه وضعشون. شرایط من خ خ فاجعه ست. من تو شرایط شما نیستم ولی فهمیدم علت اصلی غم و رنج من نداشتن استقلال مالیه. اگه پول داشتم شوهرم جرعت نمی‌کرد باهام طوری رفتار کنه که بخاطر لباس التماسش کنم. 

من توی نامزدی خواستم ازش جدا شم اما مادرم نزاشت هی گفت پسر خوبیه ال وبله کی میخواد بیاد تورو بگیره فلان و بسال

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔