الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو دنبال یه کاری، هنوز خیلی جوونی که بخوای پای مرد اینجوری بمونی،. من تجربه 15 سال زندگی مشترک دارم ...
نمیزاره پامو از در واحدمون بزارم بیرون بعد از ۲سال .هنوز خودش نباشه بخام جایی برم باید با ننه بابای اون برم . خانواده خودم تهران نیستن . واسه من ادعای غیرتش میشه در حالی ک هیچ پخی نیس .فقط این ی مورد نیس ک عصبی ک هست بد دهن ک هست خاله زنک ک هست . همه اینارو گذاشتم رو ی کفه ترازو وفادار بودنشم گذاشتم رو ی کفه همرو تحمل کردم دوسش داشتم عاشقش بودم میپرستیدمش با این کاراش هی ازش سرد شدم هی ازش سرد شدم ولی دیگه واقعا ب اینجام رسیده خواهر خونه بابام تا اون سر شهرم خودم میرفتم میومدم همه کارامو خودم انجام میدادم بدون هیچ اسارتی داشتم زندگیمو میکردم ک ریدم توش با این انتخابم
اوه چقدرم سنت کمه جدایی بهترین راه حله برات اگر خانواده حامی داشته باشی
ب قران بدبخت کردم خودمو ببین از روز اول گفتن این ادم مرد زندگی تو نمیشه . فک میکرد خداس انقد خودشو بالا میدید . نمیدونم کر و کور شده بودم درسمم ول کردم بخاطر این عن
ب قران بدبخت کردم خودمو ببین از روز اول گفتن این ادم مرد زندگی تو نمیشه . فک میکرد خداس انقد خودشو ب ...
تا اول کاری فکر خودت باش, نذار از این بدتر شه, فقط تو رو خداااااااا بچه دار نشو اصلااااا, حالا شوهر من اصلا اینجوری نبود حامله شدم انقدر عوض شد که دیگه نمیشناسمش, فک کن بعد از ده سال زندگی یهو همه چی عوض شه, هنوزم باورم نمیشه طوفان زد به زندگی و عشقم