2777
2789
عنوان

بازهم خیانت لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 92 پست
نع ندارم ۲ سالم هست ازدواج کردیم

اگه شرایطش داری ، و اگه از تمام اینایی که گفتی صد در صد مطمئن هستی  جدا شو ، هیچ وقت تو سایت به کسی همچین حرفی نمیزنم ولی با توجه به تجربه هایی که کسب کردم بهترین راه همینه 

دیگه هیچ عشقی برام نمیمونه

منم فقط بی حس شدم😪واقعا نمیدونم چیکار کنم . فک میکردم وفادارمه . پیش خودم میگفتم هر بدی هم داشته باشه وفاداره این خودش دنیا می ارزه .هع😏....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نع😪

نمیتونی کار پیدا کنی؟ 

ببین گلم، اصلا به فکر بچه دار شدن نباش، برو دنبال کار یا مهارتی پیدا کن برا کار پیدا کردن، هر لحظه احتمال هرنوع خیانتی از این مرد هست، مگه قراره چندسال زندگی کنیم و جوون باشیم که همش اعصابمون بخاطر لجن بازی یکی دیگه خورد باشه، یه بار پرتش کن بیرون از زندگیت و راحت، نه اینکه تا آخر عمر چارستون بدنت بلرزه که الان داره چکار میکنه یا با کی هست

اگه شرایطش داری ، و اگه از تمام اینایی که گفتی صد در صد مطمئن هستی  جدا شو ، هیچ وقت تو سایت به ...

خودمم دارم بهش فکر میکنم

همیشه پیش خودم فکر میکردم ک خیلی وفاداره . میگفتم همه بدی هاش ی طرف وفاداریش ی طرف این خودش دنیا می ارزه ولی همه خود واقعیشو نشون داد😏

اگه شوهر ادم با همکارای خانومش سرکار لاس بزنه . و وقتی با هم قهرن بره ب زنای خراب تو اینستا دایرکت ب ...

عزیزم بعضیا مریضن عقده دارن...

ایمانشون ضعیفه..

اگه اینه شرایطت باید دودستی سفت شوهرت رو بچسبی...

وگرنه از دستش میدی...

زمینه خیانت رو داره

باهاش دوست باش...یه روزم راحت باش حرف بزن بگو.تو دوست داری من با مردا لاس بزنم و راحت باشم...یا دنبال مردای خوشتیپ و پولدار و باکلاس باشم و پیجاشونو دنبال کنم....

هموتجور که تو دوست نداری زنت بی حیا باشه منم دوست ندارم شوهرم این کارا رو بکنه...

اگه شوهر ادم با همکارای خانومش سرکار لاس بزنه . و وقتی با هم قهرن بره ب زنای خراب تو اینستا دایرکت ب ...

ادم باید شرایط خودشو جوری درست کنه که کمترین ضربه رو متحمل بشه. خودشو قوووووی کنه هم از نظر اجتماعی هم مالی و هم ظاهری. بنظرم خودتو بکککککش بالا بجای اینکه کمرت واسه این اتفاقا خم شه. هم به زندگیت برس و حواست به شوهرت باشه. هم باهاش صحبت کن که فک نکنه خری و هرکار دلش خواست بکنه و از احساساتت بگو و تو دلت نگه ندار. از مشاوره خوبم استفاده کن. در کنار همه ایناااا خودتو بکش بالا که اگه لیاقت تو و خوبیاتو نداشت بتونی ازش جدا شی و زندگیتو از نو بسازی

نمیتونی کار پیدا کنی؟  ببین گلم، اصلا به فکر بچه دار شدن نباش، برو دنبال کار یا مهارتی پیدا کن ...

راستش خودمم دارم ب جدایی فکر میکنم . اینی ک نتونست ۴ روز خودشو نگه داره بعد ی ساله شدییددداااا اصرار داره رو بچه دار شدنمون و خداروشکر تا این لحظه نذاشتم ک باردار شم . والا میخاد سر منو ب بچه گرم کنه خودش بره دنبال کثافت کاریش 

منم فقط بی حس شدم😪واقعا نمیدونم چیکار کنم . فک میکردم وفادارمه . پیش خودم میگفتم هر بدی هم داشته با ...

منم همین فکرو میکنم اگر اینکارو کنه واقعا دیگه پرتش میکنم بیرون😔

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خودمم دارم بهش فکر میکنم همیشه پیش خودم فکر میکردم ک خیلی وفاداره . میگفتم همه بدی هاش ی طرف وفادار ...

برو دنبال یه کاری، هنوز خیلی جوونی که بخوای پای مرد اینجوری بمونی،. من تجربه 15 سال زندگی مشترک دارم، همش الکیه که پشیمون میشن و معذرت خواهی و توبه و اینا باز میرن سراغش 

راستش خودمم دارم ب جدایی فکر میکنم . اینی ک نتونست ۴ روز خودشو نگه داره بعد ی ساله شدییددداااا اصرار ...

آره اصرار به بچه دار شدن میکنن که دیگه اسیرت کنه و خودش بره سراغ کثافت کاریش راحت

من خیانت دیدم, بهترین دوران زندگیم شد بدترین روزام, از بارداری و زایمانم فقط گریه و غصه یادمه, خیلی سخته وقتی دوسش داری خیلی سخته نتونی به خاطر بچت جدا شی, دلم همون آدم قبلی رو میخواد ولی هیچوقت هیچوقت واسم اون آدم قبلی نمیشه, دارم ذره ذره آب میشم ولی مجبورم به خاطر بچم سر پا بمونم

ادم باید شرایط خودشو جوری درست کنه که کمترین ضربه رو متحمل بشه. خودشو قوووووی کنه هم از نظر اجتماعی ...

درست میگی عزیزم . ولی اخه بار اولش نیست همچین چیزایی ازش میبینم . ظاهرش ی جوریه وقتی ببینیش فکر میکنی فرشتس  . انقد بلده چجوری پیش مردم خودشو خوب جلوه بده ولی ذاتشو من فقط شناختم بعد از ۲ سال هنوز نمیزاره من پامو از در اپارتمانمون بیرون بزارم . واسه من ادعای غیرتش میشه واقعا دیگه خسته شدم از رفتاراش از کاراش اصن نمیشه باهاش حرف زد حرفی ک باب دلش نباشه بشنوه دنیارو سرش خراب میکنه . تا دعوامون میشه سریع زنگ میزنه ننه باباش . من ی جای بخام برم باید با ننه بابای اون برم خانواده خودم تهران نیستن .خسته شدم دیگه ازین رفتاراش .والا این همه تحمل کنم اخرشم بره با بقیه لاس بزنه