2777
2789
عنوان

37هفته

54 بازدید | 4 پست

سلام.

خانوما از نظر بهداشت 37هفته هستم.از نظر سونو 35هفته و سه روز هستم.

جنسیت بچه ام پسر وزنش تو سی و چهارهفته و سه روز ،دوکیلووسیصدوهشتادگرم بود! خیلی تازگی ینی همین سه چهارروز قوز میشه تو شکمم این انقباض ب حساب میاد؟زمان زایمانه؟

بچه ام از اول هم بریچ بوده بعد کشاله های ران من خیلی درد میکرد الان سه روز دردش کمترشده درعوض رگ های زیر واژنم درد میکنه این نشونه ی اینه ک چرخیده؟!

اگه شکمت سفت میشه وتیر میکشه نشونه انقباض 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

منم بریج بود ولی میگن اگرجاش عوض بشه تکونش انقدرشدید ومحسوس که خودت حتما میفهمی 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.