2777
2789

چیکار کنم شهید بهشتی اون اونجا گرونه نه می‌توانم خونه بگیرم نه خوابگاه آزاد برم ،ازشهرم تا اینجا۳ساعت راهه‌ هرروز می‌رن میام😩

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ظرفیت ها رو نصف کنن خداییش هم آینده شغلی رو خراب میکنن هم هیچ امکاناتی نمیتونن ارائه بدن

هیچ وقت فاز اینایی ک بعد قبولی کنکور میگن کاش ظرفیتا نصف میشد رو درک نکردم اینا همونان ک قبل جوابا دعاشون اینه کاش ظرفیتا هزار برابر میشد ک خودشون قبول شن حالا ک نوبت ب بقیه رسید میگن کاش کسیو راه ندن

کدوم شهری؟

چندنفری بادوستا یکجا کوچیک دانشجویی،اجاره،کنید،،یاخابگاه اجاره ای

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کاش ظرفیت ها رو نصف کنن خداییش هم آینده شغلی رو خراب میکنن هم هیچ امکاناتی نمیتونن ارائه بدن

مث‌ گل گیرکردم تو ش از طرفی از کنکور سال بعدها محرومم

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

هیچ وقت فاز اینایی ک بعد قبولی کنکور میگن کاش ظرفیتا نصف میشد رو درک نکردم اینا همونان ک قبل جوابا د ...

من روزانه ام و با زمان قبل افزایش به حالم فرقی نمیکنه اونا افرادی اند که تعهدی میارن و مربوط به افزایش ظرفیتن