2777
2789
عنوان

برو تا دنبالت بیاد

137 بازدید | 15 پست

بچه ها این جمله رو کی تو زندگیش انجام داده؟

نتیجه چی بوده؟

با پا پس بزن با دست پیش بکش 

کی تو این زمینه ها تجربه داره؟ بیاد بگه یکم یاد بگیریم. 

نمیخوام تو زندگی همش مواظب باشم تا شوهرم دروغ نگه یا خیانت نکنه. 

دوست دارم اون دنبالم بیاد. چیکار باید بکنم.

من قبل ازدواج ولی از قصد نبود. اما هنوز بعد ۵سالم انگار هنوزم تشنه منه😐😂

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توجه کمتر. . گاهی بهش توجه کن محبت کن و گاهی خودتو جمع کن. زیاد توجه کردن و چک کردن شوهر نتیجه برعکس میده. باید هر چیزی حدش رو رعایت کرد

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دوس پسرم ی بار دعوامون شد که زهرا بری واسه همیشه باید بریا 

منم رفتم

ولی ۱۰دقیقه نشو اومدم جلوم دوباره😂😂

بعضی وقتا لوس کنی خودتو جواب میده🙃

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
چیجوری توضیح بده؟

مدلم نمیتونم تمامم برای یکی باشه ادم چسبی هم نیستم و وابسته کلا شخصیتم 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
من قبل ازدواج ولی از قصد نبود. اما هنوز بعد ۵سالم انگار هنوزم تشنه منه😐😂

اتریسا من حس میکنم همسر شما خیلی رمانتیکه 

خیلی 

چشم بد دور ازتون ❤

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
توجه کمتر. . گاهی بهش توجه کن محبت کن و گاهی خودتو جمع کن. زیاد توجه کردن و چک کردن شوهر نتیجه برعکس ...

اینجوری حساس نمیشه.ولی وقتی که تو طول روز بهش زنگ نزنم اون همش زنگ میزنه.

ولی تو خونه فرقی نداره. یه جا دراز میکشه با گوشیش ور میره.

اتریسا من حس میکنم همسر شما خیلی رمانتیکه  خیلی  چشم بد دور ازتون ❤

وای عزیزم💗💗اره خداییش 😊😊😊مرسی عزیزم😘😘

اینجوری حساس نمیشه.ولی وقتی که تو طول روز بهش زنگ نزنم اون همش زنگ میزنه. ولی تو خونه فرقی نداره. ی ...

همه مردا همینجوری هستن اگر زیاد ترو خشکشون کنی زیاد دورشون رو بگیری احساس خفگی دارن. نباید براشون مادرانه رفتار کنی .  زباد حساس  باشی بدتره بزار بره تو گوشیش تا وقتی خیانت نداره مشکلی نیست.

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
همه مردا همینجوری هستن اگر زیاد ترو خشکشون کنی زیاد دورشون رو بگیری احساس خفگی دارن. نباید براشون ما ...

اخه مشکل همینه که سابقش خرابه. اعتماد ندارم بهش.

دلم میخواد بی تفاوت باشم و به خودم اهمیت بدم تا اون بیوفته دنبالم.

امروز حس میکنم دروغ گفته که رفته کمک دوستش. فکر میکنم مهمونی گرفتن و همه دور هم جمعا"