2777
2789
عنوان

خانومای پیتزا پز کمکککک😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 42 پست
ممنون خوشگلا  یکم ترفند اگه بلدین میگین چون خیلی هزینه کردم یه وقت خراب نشع بدون شام بمونیم&n ...

پنیر پیتزای رنده شدتو که ریختی روش ی کم آب اسپری کن بعد باقی موادتو بریز اینجوری پنیرت کشدار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه به منم کمک کنین من خمیر حاضری خریدم ولی خشک و نازک شد دلیلش چیه؟

منم خمیر آماده اس یعنی خراب میشه؟😕

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
پنیر پیتزای رنده شدتو که ریختی روش ی کم آب اسپری کن بعد باقی موادتو بریز اینجوری پنیرت کشدار میشه

یعنی هم زیر مواد پنیر بریزم هم روش

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
بعنی چی نارک شد خب خودت پهنش کرده دیگه .حتما زباد نازکش کردی

خمیرو دیگه پهن تر نکنم همون شکلی که هس موادو بچینم روس عزیزم؟

خب اون سینی واسه اینه که توش چیز میز بذاری اگه میخوای میتونی فویل بندازی کفش

فویل ندارم عزیزم.همون زیرشو چرب کنم ـبعد چند دیقه گریلو روشن بزارم 

؟؟

من نمیدونم دستورت چطوری اگه طبق دستورا اینجوری گفته خب آره دیگه طبق دستور من ی لایه رو خمیر پنیر دا ...

دستور ندارم از اینجا تاپیکای بچه هارو  سرچ کردم هرکس یه روشی گفته😁

منم خمیر آماده اس یعنی خراب میشه؟😕

اره

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
۱۰ تا ۱۵ دقیقه نگاه کن اگه برشته نشده بود ۵ دقیقه بیشتر بذار

روشو میگید یا کلن پونزده دیقه برا پیتزا؟