2777
2789
عنوان

درد لگن بعد از اقدام

2329 بازدید | 6 پست

سلام،خواهشا راهنمایی کنید. من ۱ هفته ی پیش اقدام کردم، و الان به اضافه ی چند علائم، درد در ناحیه لگن هم دارم که تاحالا هیچ وقت نداشتم. کسی اطلاع داره که میتونه از علائم بارداری باشه یا خیر؟؟؟!!!!!!

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

من يه ماخ از اقدامم ميگذره امروز بيبي چكم هاله انداخت هيچ علائمي هم نداشتم هيچي

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه ماخ از اقدامم ميگذره امروز بيبي چكم هاله انداخت هيچ علائمي هم نداشتم هيچي

چرا ازمایش خون نمیدید خیالتون راحت بشه؟

البته همین که هاله انداخته حتما هستید دیگه

مبارک باشه ان شاالله به سلامتی مامان شده باشید و بارداری راحتی داشته باشی  

منم سرچ کردم مشکلمو تو سایتای مختلف که میخوندم نوشته بود برای برخی خانوم ها درد لگن از علائم لانه گزینیه.

خیلی استرس دارم. دیگه توکل به خدا  

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

چرا ازمایش خون نمیدید خیالتون راحت بشه؟ البته همین که هاله انداخته حتما هستید دیگه مبارک باشه ان ش ...

ايشالا جفتمونم حامله هستيم عزيزم

شنبه ميرم ازمايش 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

ايشالا جفتمونم حامله هستيم عزيزم شنبه ميرم ازمايش 

به سلامتی؛ منم شنبه ی بعدی بی بی میزنم

ممنون فدات ان شاالله   

به سلامتی؛ منم شنبه ی بعدی بی بی میزنم ممنون فدات ان شاالله    

ايشالا عزيزم