2777
2789
عنوان

سونو ان تی و تعیین جنسیت....

512 بازدید | 42 پست

سلام دوستای گلم هفته گذشته رفتم سونو ودکترم احتمال پسر داد ...عکس میزارم میشه اگه کسی بلده و سردرمیاره بهم بگه نی نیم جنسیتش چیه؟؟ممنون میشم

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفتم که دکتر گفت تو هفته سیزده به کسی نمیگه

اهان من منظورتون الان متوجه شدم ببخشید.....اما بعضی ها اینجا دیدم از رو عکس بلدن و واقعا درست میگن

اهان من منظورتون الان متوجه شدم ببخشید.....اما بعضی ها اینجا دیدم از رو عکس بلدن و واقعا درست میگن

برای منم گفتن اتفاقا اما خوب دیگه باید صبر کرد هیچی قطعی نیست البته من سل فری دادم فکر کنم تا دو هفته دیگه جوابش بیاد تو سل فری هم معلوم میشه

برای منم گفتن اتفاقا اما خوب دیگه باید صبر کرد هیچی قطعی نیست البته من سل فری دادم فکر کنم تا دو هفت ...

حالا ک شانس من هیچکس نیومد😞....عزیز سل فری واسه چیه؟؟بعد شنا چیزی از جفت قدامی س  درمیارید؟؟اینکه زایمان طبیعی یا ن؟؟یا کلا قدامی بهتره یا خلفی؟؟

حالا ک شانس من هیچکس نیومد😞....عزیز سل فری واسه چیه؟؟بعد شنا چیزی از جفت قدامی س  درمیارید؟؟ای ...

نی نی منم یکم شبیه متل شماست ولی دختره

منم جفتم قدامیه

جفت جلوی رحم هست جنین پشته و یکم دیرتر حرکات نی نی رو احساس میکنی فکر میکنم هیچ ربطی به زایمان نداره 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙