حالا ک شانس من هیچکس نیومد😞....عزیز سل فری واسه چیه؟؟بعد شنا چیزی از جفت قدامی س درمیارید؟؟ای ...
سل فری یه آزمایش ژنتیک از روی دی ان ای جنین که داخل خونه مادره سلامت جنین بررسی میشه برای کسایی که سی و پنج سال به بالا دارن یا جنین مشکوک به سندروم داون باشه انجام میدم
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
قدامی یعنی جفت جلوبچس منم سردخترم جفتم قدامی بود جفتمم پایین بود...طبیعی واقعا تحمل میخوادمنم میخاست ...
دوستم من ۱۷ هفته و ۲ روز رفتم سونو جنسیت رو گفت دختر صد در صده دیگه؟ برم سیسمونی بگیرم؟
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
عزیزم منم سونو قلب رو بذارم آخه ماله جنین من نه راسته نه چپ انگار کاملا وسطه 😁
بزار ببینم هنوز😃
آره وسطه ولی به نظرم به سمت راست مایل تره یعنی دختر
چرا یه چیزی از جنینت آویزونه اون پایینیش چیه😁