2777
2789
عنوان

سونو ان تی و تعیین جنسیت....

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 42 پست
حالا ک شانس من هیچکس نیومد😞....عزیز سل فری واسه چیه؟؟بعد شنا چیزی از جفت قدامی س  درمیارید؟؟ای ...

سل فری یه آزمایش ژنتیک از روی دی ان ای جنین که داخل خونه مادره سلامت جنین بررسی میشه برای کسایی که سی و پنج سال به بالا دارن یا جنین مشکوک به سندروم داون باشه انجام میدم 

قدامی یعنی جفت جلوبچس منم سردخترم جفتم قدامی بود جفتمم پایین بود...طبیعی واقعا تحمل میخوادمنم میخاستم طبیعی بشم امانشد سزارین خیلی بهتربود 

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس سونوی قلب رو دارید؟ اگه دارید اونو بزارید

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
قدامی یعنی جفت جلوبچس منم سردخترم جفتم قدامی بود جفتمم پایین بود...طبیعی واقعا تحمل میخوادمنم میخاست ...

دوستم من ۱۷ هفته و ۲ روز رفتم سونو جنسیت رو گفت دختر صد در صده دیگه؟ برم سیسمونی بگیرم؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عزیزم منم سونو قلب رو بذارم آخه ماله جنین من نه راسته نه چپ انگار کاملا وسطه 😁

بزار ببینم هنوز😃

دوستم من ۱۷ هفته و ۲ روز رفتم سونو جنسیت رو گفت دختر صد در صده دیگه؟ برم سیسمونی بگیرم؟

آره منم خودم هفده هفته و پنج روز رفتم گفت دختره دیگه تاآخرهمون بود بروبخرگلم ایشالابسلامتی 😍😍

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
گذاشتم عزیزم

آره وسطه ولی به نظرم به سمت راست مایل تره یعنی دختر

چرا یه چیزی از جنینت آویزونه اون پایینیش چیه😁