2777
2789
عنوان

خواستگاری خواهر شوهر

755 بازدید | 14 پست

سلام

امشب برای خواهرشوهرم برای اولین بار میخاد خواستگار بیاد

خانواده پسره فقط مادر و پدرش‌میاد، خواهرش نمیاد

چون واسه اولین باره و .. 

خانواده شوهرمم، شوهرم فقط میره و فقط یه داداش کوچیک تر داره ک نمیره

منم نیستم 😐

شما از تجربه هاتون بگین، شما تو این شرایط تا حالا بودین؟

اره شده خاستگار اومده من نرفتم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر شوهرم سالی 3 _4تا خاستگار داره 

هر بار فقط شوهرم میره که داداش بزرگترشه 

حتی خواهراش هم نمیرن چ برسه ب من

اولا خیییلی حرصم میگرفت ک چرا نباید باشم 

ولی دیدم خواهرشوهرامم نیستن 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

همون بهتر ک نری 

من ی دوست داشتم خیلی زیبا بود

برای خاستگاری خارشوهرش ک میره

خارشوهرش میگه من چایی نمیبرم تو ببر این طفکلم ساده پامسشه چایی میبره اقا خانواده خاستگار فک میکنن این عروسه کل میکشن دست میزنن مادره میگه عجب عروس خوشگلی گیرم امد 😂😂😂 طفلک دوستم سرو ته میکنه میره اشپزخونه مادرشوهره ام میاد بش اخم میکنه ک چرا تو چایی اوردی میخاستی خود نمایی کنی😂😂😂😂 خلاصه ک الان با قوم شوهر قهرن سر ی خاستگاری

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم

مم خونه ام مشهده خونه مادرشوهرم شهرستان واسه عقدش اومدن حرم امام رضا عقدکردن ساعت ۵صبح زنگ زدن ماداریم میایم بریم عقد کنیم ب نکبتی مرخصی گرفتم واسه عقدش بودم سنگ تموم گذاشتم ناهارو ما از جیبمون دادیم جا ک داماد بدن ۲۰نفر اخرشم گفتن اصلا ما نرفتیم خونه شون زنش سر عقد خواهرشوهرش نبوده

البته بماند ک جرشون دادم

ولی کلا اگ  بیچشم روین زیاد خودتو ب آب آتیش نزن بیتفاوت باش

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
چون تو این شرایط تاحالا نبودم و چیزی از کسی نشنیده بودم گیج شده بودم ک چ حسی باید الان داشته باشم

حس خاصی نداشته باش وقتی حتی خواهر پسره نمیاد پس طبیعیه که شمام نباشی

واسه خواهرم خواستگار اومد من نرفتم چون پسره فقط با مامانش اومده بود و قرار شد کسی نباشه دفعه اول

گروه قرمز❤️ وزن 
ارامش دادی بهم حس بی اهمیت بودن داشت بهم دست میداد

نه گلم. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود