خانما. بچم یکسال و چهار ماهشه الان یکماهه که راه افتاده ولی احساس میکنم یکم گشاد گشاد راه میره وبعضی وقتا یکی ازپاهاشو گشادتر از پای اون یکیش برمیداره بنظرتون درست میشه بعدها؟
نگران نباش عزیزم بچه منم اینجور بود فک میکردیم یه پاش مشکل داره بعد ک بردیم دکتر گف طبیعیه چون تازه راه افتاده بزارید دو سه ماه دیگه ک تو راه رفتن روان تر میشه اگه باز اینجور بود بیاریدش ک خداروشکر راه رفتنش درست شد
عزیزم چندوقت طول کشید فاصله بین اینکه خودش دستشو ول کرد واستاد تا وقتی راه بره؟
کلا دختر من تو همه ی حرکتاش یکم کند بود ولی از تقریبا12 ماهگی دستشو به درو دیوار میگرفت بلند میشد وخودم که نگهش میداشتم واینیستاد ولی خودش به تنهایی میترسید دیگه کم کم کمکش کردیم ترسش ریخت و حدود دوسه ماه بعد ازینکه دسشتشو میگرفت بلند میشد راه افتاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه کلا چون همیشه پوشک داره عادت کرده پاهاش و باز نگه داره...من بچه م وقتی راه میره گاهی اینقد میخندم به طرز راه رفتنش که دلم درد میگیره طوری با پاهای باز و با نوک پا بدو بدو میکنه میگم الانه که پرواز کنه خخخ
میگم نظر من اینه که تو خونه گاهی پا پوش پای بچه ها بکنی براشون راه رفتن راحت تر میشه و هم اینکه به کفش عادت میکنن ...منم همین حالاش تو خونه پاش میکنم گاهی
اوایل اصلا تعجب میکنن که ای چیه چسپیده به پاشون خخ