2777
2789
عنوان

سیسمونی نی نی رخت خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 22 پست
20 تومن این که خونه خودمونه جنسش بهتره توش بوق داره دست و پا میزنه صدا میده😂 25 تومن از 7،8 تومن ...

چقدر خوب ...ندیدم اینجا ببینم میخرم ممنونم عزیزم ..همیشه سالم باشه نی نی کوچولوت ...میخام شروع کنم سیسمپنی بخرم نمیدونم چیا باید بخرم سردرگمم 😂

چقدر خوب ...ندیدم اینجا ببینم میخرم ممنونم عزیزم ..همیشه سالم باشه نی نی کوچولوت ...میخام شروع کنم س ...

من انقد ذوق داشتم هفته 18 تا 20 همه چی گرفتم😅

حتی سرویس چوب

ممنون عزیزم، همچنین ❤️

اکثر سیسمونیا دارن، نداشتن از دی جی کارا بگیر اپشو اگه نداری نصب کن! 

خواستی سفارش بدی هزینه ارسالش بین 8 تا 12 تومن تقریبا، بالای 150 هزار خرید کنی رایگان میارن 

چیز دیگم میخوای بگو تا قیمت مناسب هاشو که خودم از دی جی گرفتم واست بفرستم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم لطف داری ...برا خشک کردن نی نی از چی استفاده میکنی ؟

دوتا شال نخی گرفتم واسش جنسش خیلی نرمه و آب جذب میکنه! 

دومتر پارچه حوله ای مانند نرم هم گرفتم دوتا بزرگ دوختم واسش

حوله و خشک کن های بیرونی که آشغاله، به اصرار مامانم گرفتم کلی گرون بود مفت هم نمی ارزه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دوتا شال نخی گرفتم واسش جنسش خیلی نرمه و آب جذب میکنه!  دومتر پارچه حوله ای مانند نرم هم گرفتم ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی 😘😘😘همیشه شاد و خوشحال باشین ...اگه حوصلت شد یه لیست سیسمونی هم بهم بده چیا بگیرم من نی نیم اسفند دنیا میاد لباس نمیدونم چی بگیرم براش 

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی 😘😘😘همیشه شاد و خوشحال باشین ...اگه حوصلت شد یه لیست سیسمونی هم بهم ب ...

الان هرچی یادم باشه مینویسم بعد کمدشو ببینم میام میگم😅

سرویس کالسکه (که فعلا هیچیش استفاده نشده، بچم 70 روزشه) 

سرویس خواب (همون لحاف و تشکا)  از قنداق فرنگی دوبار استفاده کردم وگرنه تشک و لحافش دکوری رو تختش پهن بود دنیا اومد جمع کردم

یه پتو نوزادی، یه نوجوان

پتو دورپیچ. 

شیشه شیر پیرکس، پلاستیکی و یه قند داغ خوری. 

بند و بساط قنداق سنتی😜 که کلی به درد خورد تو شب هایی که نی نی نمیخوابید.  یه پارچه 120 در 120 نرم، بند قنداق و پلاستیک نرمی که دور کهنه ها میپیچن

کهنه زیاد گرفتم اما اشتباه بود چون پارچه هایی که به عنوان کهنه میفروشن زبره پوست بچه اذیت میشه باید محافظ کهنه هم بندازی روش (راستی محافظ کهنه چندین بسته😅 مارک فیروز 50 تا داره 5 هزار)  دیگه کهنه پی پی ای نمیشه. 

پارچه نرم جای کهنه. 

پستونک اگه دوس داری بدی به نی نی، دختر من کم و بیش میخوره خیلی کمک حالمه راضیم...  بیبی لند ارتودنسی بگیر (من هم اینو گرفتم که 10 هزاره هم اونت که 80 تومنه، هیچ فرقی ندارن هر دوشو خوب میگیره بچم) 

اسباب بازی درحد خالی نبودن کمدش بگیر، بعد عادی میشه واسش ذوق نداره بازی کنه! 

دندونی، جغجغه و تاتی. 

ست برس و شونه. 

ست ناخن گیر. 

تب سنج جیوه ای و دیجیتال. 

کیسه آب گرم. 

برس شستن شیشه شیر. 

مایع استریل کننده لوازم و شیشه بچه.  (اینم فیروز بگیر 5،6 تومنه... چیکو و فلان حدودای 100هزار تومنه نمی ارزه)

یه بسته پوشک سایز 1 بگیر فقط، اگه قیمتش مهم نیست پریما بگیر... باز پریما ترک مناسب تره!  اما اگه ایرانی گرفتی هم یه بسته کوچیک بگیر فقط چون شاید حساسیت بده میمونه رو دستت حیفه. 

لوازم حموم:شامپو سر و بدن، لیف نرم اسفنجی، حوله نرم

لباس:

یه 20 تیکه بیمارستانی که سایز 0 (خارجی باشه در حد سایز 1 ایرانی هاس بیشتر هم تنش میره، و اینو صبر کن آخر بارداری بگیر اگه وزن تولد بالای 3 ونیم بود اصلا نگیر یا همون خارجی فقط بگیر) 

5 تیکه سایز 1، 2،3  یه بسته از هرکدوم

شلوار تک از هر سایز یکی دوتا

کلاه و روسری بزرگ(اونا که تو سرویس هاس کوچیکه) 

لباس بیرونی:

یه سرهمی سایز 1، یه سایز 2 (من 0 گرفتم تا 20 روزگی فقط تن بچم رفت قدش کوتاه شد قسمت پوشک خیلی فشار میداد) 

اگه دخمله دو سه تا پیرهن خوشگل😍

چند تا بلوز شلوار هم تو سایز های مختلف

جوراب حتما بگیر

شورت آموزشی دکمه دار هم خیلی خوبه اگه پیدا کنی، از اینا که جلوش پر دکمس... از 4 کیلو تا 10 کیلو راحت میشه ببندی به بچه، توش پوشک نواری یا کهنه میذاری

من دیدم خوبه 4تا گرفتم. اینم دی جی کالا داره خواستی عکس بفرستم کدوم مدلی گرفتم. چون یکیش اصلا خوب نبود، بقیش خوبه. 

یه قابلمه پیرکس یا سرامیک کوچولو هم واسه فرنی بگیر، سرویسش بیخوده. 

قاشق مخصوص نوزاد هم بگیر

من یه استخر بادی بزرگ گرفتم واسه تو حیاط، یه کوچولو واسه تو حموم... خواستی عکسشو بفرستم 50 یا 55 بود قیمتش، خیلی خوبه نرمه... وان یه جوریه. از 4،5 ماهگی تا 3،4سالگی بچه استفاده میشه

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 😍😍 همیشه شاد و پر انرژی باشی

خواهش میکنم 

ممنون ❤️