2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لرستان خرم آباد

فقط لرها بیان؟؟ اونایی که لر نیستن اما لری بلدن اجازه ندارن بیان عایا عاقا؟؟؟؟ چی قلعه میمونی که دروازه نااره سواری نتونه که دش بگواره .هه دوختر مه سی خووت گووم عر نه وات چارم ؟؟؟خخخ اما لر نیستم ها اصفهانی ام حالا اجازه هست یا نه؟؟؟ حتی حاضرم باهاتون مسابقه لری گفتن بدم 

فقط لرها بیان؟؟ اونایی که لر نیستن اما لری بلدن اجازه ندارن بیان عایا عاقا؟؟؟؟ چی قلعه میمونی که درو ...

اوووو....ماشالا..‌تاپیک واسه اینترنت بود‌‌‌‌...وگرنه من به هموطنام ارادت دارم‌‌‌...شمام عزیزی واسم😚

اوووو....ماشالا..‌تاپیک واسه اینترنت بود‌‌‌‌...وگرنه من به هموطنام ارادت دارم‌‌‌...شمام عزیزی واسم😚

برار کوچیکتم خوهر عزیزم .مه خوم تکاور ارتشم و لرینه مین ارتش ده بچو رفیقا لورم یاد گریتمه اما خیلی وارد نیسم ها خخخ هر کوجا لر بچه عه شیرین زوونه پرچمتون بالاست اجی جان دم همتون گرمه وجدانا 

برار کوچیکتم خوهر عزیزم .مه خوم تکاور ارتشم و لرینه مین ارتش ده بچو رفیقا لورم یاد گریتمه اما خیلی و ...

خدا هی...مِ فک کردم خوهری هسی😂

ولا چنی که دیاره دِ مِ بیشتر دونی😂😂😂