2777
2789
عنوان

h1n1 آنفولانزا کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 51 پست
چه شربتی بدیم خوبه ؟وای پسرمنم بینیش گرفته😣

عزیزمشاید فقط چاییده یا سرما گرما شده بالا رو بخون اوا از تب شروع میشه من پسرم ٣.٥ سالشه asmavit داده دکتر بری بچه کوچیکتر نمیدونم خوبه یانه

asmavit عزیزم برای بچه ٣.٥ ساله داده برای بچه کوچیکتر نمیدونم

بچه های 2 .5 ساله میتونن بخورن؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم درآومد پسرم تا سه روز تب شدید میکرد با هیچی هم پایین نمیومد .بیمارستان هم پر 

حال تورو من دیشب داشتم من و پدرش زار میزدیم تو خیابون اینجام که ته تهش چهارتا دکتر خوب باشن باور کن بهبقیه دکترام راضی شده بودیم ولی نوبت نمیدادن بیمارستانم شلوغ

عزیزمشاید فقط چاییده یا سرما گرما شده بالا رو بخون اوا از تب شروع میشه من پسرم ٣.٥ سالشه asmavit داد ...

مرسی  گلم اره تب نداره. واسه من کوچیکه 15 ماهشه دکتر شربت زینک داده گفته ایمنی رو بالامیبره

بچه های 2 .5 ساله میتونن بخورن؟

بخدا نمیدونم ٢.٥ ساله خوبه یا نه ولی تا این سری که هم دکتر خودش اینو داد هم دکتری که دیشب بردم اصلا اینو بهش نداده بودن بیشتر بهش kidicare میدادن که آوشم تو دهنش نگه میداد میرفت دستشویی تفش میکرد زرنگ طفلک بچم حاضرم همه چی رو پاشه خراب کنه ولی دوباره خوب بشه

دختر من تو این پاییز دو باره که میگیره. ولی خداروشکر زود متوجه شدیم همون روز اول بردیم دکتر نذاشتیم ...

سلام عزیزم دختر شما علایمش چی بود

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
پدرم درآومد پسرم تا سه روز تب شدید میکرد با هیچی هم پایین نمیومد .بیمارستان هم پر 

حال پسرتون خوب شد عزیزم علائمش چی بود

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم