2777
2789
عنوان

h1n1 آنفولانزا کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 51 پست

مگه با آزمایش خون مشخص میشه آنفولانزاس یا سرماخوردگی؟

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
سلام عزیزم دختر شما علایمش چی بود

سلام با گلو درد شروع میشه و بعد لرز تمام بدنشو گرفت. بعدم استخون درد

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم چندروزه دیگه سه ماه رو پر میکنه عطسه میکنه و گاهی سرفه چیکارش کنم  فکر نکنم دکتر بهش د ...

عزیزم بچه ها تا نه ماه اول خود ایمنی دارن منم فکر نکنم انفولانزا گرفته باشه و اینقدر کوچیک هست که فقط پزشک متخصص اطفال باید نظر و دارو بده

ایشالله زودتر ریشه کن بشه . منظورم این بود تا کی این ویروس تو کشور هست ؟

تا هروقت که مطمئن بشن همه بیمار شدیمو نای اعتراض نداریم

البته سیکلش تا هفته دوم دی بوده قبلا الان معلوم نیست البته الان الان که پیام میدم عزیزم از هجمش کمتر شده فعلا حداقل اینجا کمتر شده