2777
2789
عنوان

ما مجردا باز دنبال نیمه گمشدمون نمیگردیم دیگه ولی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 116 پست
بی حجابی یکی از دلایل اصلی رواج خیانته اگر زن ها یه کم رعایت میکردن، حیا داشتن،نه مردها انقد زود هوا ...

خود اقای خامنه ای میگه ای کاش ضعف حجاب داشته باشیم ن ضعف شخصیتی عزیزم اقای خامنه ای اینو گفتن 😏

بعضیا ذاتا خرابن طرف چادر سرشه ولی روزی زیر ده ها نفره گلمم

جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜

انقد این چیزا رو عادی جلوه ندیدهیچم عادی و عمومی نیست چهارتا لجن دیدی دلیل نمیشه همه رو جمع ببندی یا ...

مگه هرکی متاهله تو سختی و نداریه🤕

پناه برخدا

زندگی بالاو پایین داره ولی انتخاب درست میتونه یه زندگیه ایده ال رو بسازه، نه صرفا فقط دنبال شوهر باشه و ک بعد بگه آیییی ملت همسرم این اخلاقو داره آیییی دسته بزن داره آییییی بیشعوره خیانتکاره فلانه بیساره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودت اشتی کن دارم میگم خیانتتتت بحث خیانته خیانتتتتتتتت متوجهی اینکه یکی مثل تو دوس داری ب شوهرت ...

ببین چه قدر لجن و کثافتی؟؟؟؟

چند درصد متاهل خیانت میکنن آخه؟ که به همه تهمت میزنی؟

تهمت به محسنه هم گناهه هم جرمه الان به من تهمت زیادی شکایت کنم حد میخوری

مگه هرکی متاهله تو سختی و نداریه🤕پناه برخدازندگی بالاو پایین داره ولی انتخاب درست میتونه یه زندگیه ...

الان زندگی سخت شده پسرای خوب لزوما پولدار نیستن

ولی دخترا همه منتظر شاهزاده با اسب سفیدن

ببین چه قدر لجن و کثافتی؟؟؟؟چند درصد متاهل خیانت میکنن آخه؟ که به همه تهمت میزنی؟تهمت به محسنه هم گن ...

منتظر شکایتت هستم سیسی😂✌🏽

اهان شماره کارتتم بده پول بزنم شیرینی بگیری با خودت اشتی کنی بعدشم گفتن حرفو بنداز زمین صاحبش ورش میداره 😜✌🏽

بی حجابی یکی از دلایل اصلی رواج خیانته اگر زن ها یه کم رعایت میکردن، حیا داشتن،نه مردها انقد زود هوا ...

نه جونم ب هیچ عنوان حرفتونو قبول ندارم

ولی آدم باید خط قرمز داشته باشه

بی حجابی رو با فساد اشتباه نگیرید لطفا

بعضیا تو چادرم نجسو ناپاکن

ولی خب بعضیاهم تازه ب دوران رسیدن لخت و پتی میان بیرون ک واقعا باعث فسادن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
گفتم من متاهلم. و گفتم به هیشکی بر نخورهواقعا نمیفهمم... آگه قراره. باز دنبال نیمه گمشده بگردی.. چرا ...

دقیقا بعد به یسریا بر میخوره توجه کردی؟؟

من خطابم به اونیه که دنبال توجیح خیانته بعد ی سریا میان توجیح میکنن

خود اقای خامنه ای میگه ای کاش ضعف حجاب داشته باشیم ن ضعف شخصیتی عزیزم اقای خامنه ای اینو گفتن 😏بعضی ...

آقای خامنه ای رو قبول داری؟!

آقا گفتن حجاب حرام شرعی و سیاسیه

یعنی بی حجاب باشی هم گناهکاری هم خیانت به کشورت داری میکنی

بعدم مطمئن باش چادری های خراب کمتر از بی چادر های خرابن

اون متاهلی که دنبال نیمه گمشده اش هرزه و نخاله است تو جامعه البته اگه یه سری منو نمیخورن

حرف حق جواب نداره عزیزم واقعا هرزه و نخالن

منتظر شکایتت هستم سیسی😂✌🏽اهان شماره کارتتم بده پول بزنم شیرینی بگیری با خودت اشتی کنی بعدشم گفتن ح ...

خدا بی نوبت شفات بده

چه آشغالی هستی قشنگ معلومه چه کاره ای

متأسفانه تو این سایت پره از منافقین

پول میگیرن مثل تو سیاهنمایی کنن

تهمت بزنن به زن های عفیف جامعه

آقای خامنه ای رو قبول داری؟!آقا گفتن حجاب حرام شرعی و سیاسیهیعنی بی حجاب باشی هم گناهکاری هم خیانت ب ...

😏😏😏

مهم اینه ضعف شخصیتی نداشته باشی ولی اون چادریاتونم دیدیم که زیر چادر هزارتا کار کردن ی کشور باشون خاطره داره بعد طرف حجاب نداشته کسی بهش تو نگفته پس بحث چادری و بی حجاب نیست بحث ذات و اصل نسب رگ و ریشه و شخصیت طرفه

خدا بی نوبت شفات بدهچه آشغالی هستی قشنگ معلومه چه کاره ایمتأسفانه تو این سایت پره از منافقین پول می ...

من هم پدرم نظامیه هم عموهام هم پدر بزرگم پس ببین ت چ بی بته هستی