2777
2789

سلاااااام 🙄

خوبید دوستای جدید؟😁

من از وقتی بچه تر بودم اینجا عضو بودم(حدود ۶ ۷ سال پیش)

حدود ۲هفته پیش باز سر زدم اینجا و خیلی دلم میخواست عضو بشم حس میکنم میتونم از کمکاتون استفاده کنم 🙏🏻

خب من سنم کمه یکم (۲۰)🙄

راستی اگه میشه یه سری چیزارو بهم یاد بدید همینجا 🤨

چجوری باید جواب نظراتو بدم 

یا چجوری امضا بزارم

چجوری اطلاعاتمو کامل کنم و و و 

همچین چیزایی 😶😶

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Khodam  این بهم یکی ترجمه کنه😁😅

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

اینجا با ۶.۷سال پیش خیلی تغییر کرده و ملت اعصاب ندارن و خیلی بد جواب میدن درواقع مثل قبل جواب سوالت رو نمیدن و خیلی لطف کنن توهین نمیکنن ....البته خطاب به همه نباشه اما بعضیا متاسفانه شخصیت ندارن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بیست سالهای اینجا دو جین بچه هم دارن تازه تو۱۴سالگیم ازدواج کردن بعدشم فلش زیر کامنتارو بزنی ریپلای میشن میتونی جوابشونو بدی

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
مقدمت گلباران🌺🌺🌺🌺🌺

مرسییییی 😍❤

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
بعدا بهت میگم الان حسش نیست

یا خدا چه بی اعصاب 🤦🏻‍♀️😩