2777
2789
عنوان

خیلی وقته نی نی سایتم ولی اولین تاپیکمه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست
اول باید خروس نیت داشته باشی

وووی 😂😂😂

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم تاپیکا رو زیاد جدی نگیر ب یکی راهکار میدی توهین میکنه با یکی شوخی میکنی گزارش میزنن باز خوبه اینا یک هفته گریه کنان پیگیر یه تاپیکی یهو میفهمی یارو دروغ گفته ول معطلی 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
خخخ 20 ک کم نیست بیخیال اینجا دختر 16 ساله 2تا بچه داره

اره متاسفانه خودمم عضو نبودم و این چیزارو میدیدم جان به جان افرین تسلیم میکردم 🤦🏻‍♀️

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
۲۰ سالته ۷ ساله میخونی یعنی از ۱۳ سالگی 😒

اره 😐

اون موقعا با لپتاب میومدم و همه حس مادری بهم داشتن

یادمه حتی یه قسمت بود داخل سایت

عکس متولدین اون روز رو میزاشت

حس میکنم اون قسمت مثلا تغیر کرده 🤦🏻‍♀️

اینجا با ۶.۷سال پیش خیلی تغییر کرده و ملت اعصاب ندارن و خیلی بد جواب میدن درواقع مثل قبل جواب سوالت ...

واقعا؟؟؟

یعنی نمیتونم از تجربه بقیه استفاده کنم؟

اخه بیشتر واسه همین اومدم

بازم میل خودته ولی من خودم بعد سه سال اومدم این حس رو داشتم قبلا بچه های سایت باحال بودن پر انرژی و شوخ الان خیلی کم شدن خوبا

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
بازم میل خودته ولی من خودم بعد سه سال اومدم این حس رو داشتم قبلا بچه های سایت باحال بودن پر انرژی و ...

ای بابا چقد بد

تازه داشتم قبل عضویت چرخ میزدم چقد بعضیاتو این سایت بیمار جنسین و هویت الکی دارن

حواسمو جمع میکنم مرسی ❤❤

ای بابا چقد بد تازه داشتم قبل عضویت چرخ میزدم چقد بعضیاتو این سایت بیمار جنسین و هویت الکی دارن حو ...

متاسفانه عقل کل هم زیاد داریم ،در کل باش نمیگم برو خودم گاهی میام میخونم ❤️

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه