سلام.شماها چه کار هایی انجام میدید که سرعت عمل اشپزی و خونه داریتون بره بالا.مثلا من دیروز یه مقدار نخود و لوبیا پختم گذاشتم تو فریزر.یه مقدار سیب زمینی مکعبی کردم گذاشتم فریزر...شما چه کارهایی انجام میدید👸
سعی کن زیاد فریزری استفاده نکن من تازه استفاده میکنم فقط از شب قبل غذام آماده میکنم یا غذاهای بدون دنگ وفنگ درست میکنم مثلا قرمه سبزی امشب پختم بقیش واسه ناهار فردا فقط گرمش میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره دیگه اون چیزی که همسرت وخودتون دوس دارین ما با نون میخوریم شما اسنک بزنین میتونین با قارچ وسویا هم بزنین ،اونقققدر تو نت غذاها ودسر های سریع وفوری هست ،میتونی موادشون از روز قبل آماده کنی و فقط موقت سرو سرخشون کنی یا تو میکر وهواساز درستشون کنی
از این بترس که با این همه مشغله از خودت غافل میشی خدمتکار که خوبه چرا میترسی جونت رو ...
همه همینو میگن.همشم در حال شستن ظرفم💪باید به فکر باشم که هم یه کمکی به اون کارگر بشه هم به من.عید ها همیشه دست تنها هستم.همیشه هم خونم تقریبا مرتبه اما بازم سخته با بچه
من تو نینی سایت یه عالمه دسر سریع و خوشمزه یاد گرفتم عصرا که بیکارم درست میکنم فقططط خودم میخورمشون☹همسر وپسرم چیزای جدید امتحان نمیکنن بد غذان فقط بیسکوییت وشیر میخورن!خواهرم از تعجب شاخ درمیاره که من این همه حوصله دارم دسرم همیشه رو براهه