2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
همه همینو میگن.همشم در حال شستن ظرفم💪باید به فکر باشم که هم یه کمکی به اون کارگر بشه هم به من.عید ه ...

اول از همه چیز یه ظرفشویی بخر عزیزم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من تو نینی سایت یه عالمه دسر سریع و خوشمزه یاد گرفتم عصرا که بیکارم درست میکنم فقططط خودم میخورمشون☹ ...

ا چ خوب🤩🥰 من موقع مهمونی ها همه جور دسر میذارم اما برای خودمون خیلی نه.در حد سالاد اندونزی و..خیلی خوبه که وقت میکنید دسر و..درست کنید.بیسکوییت درست کنید تو فر براشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه چیز یه ظرفشویی بخر عزیزم 

از اول چون اشپزخونم جا نداشت کلا نخریدم دیدم اصلا جا براش نذاشتن و...باید یه نصاب کابینت بیارم یه نگاهی بکنه.مرررررسی حتما بهش فکر میکنم

ا چ خوب🤩🥰 من موقع مهمونی ها همه جور دسر میذارم اما برای خودمون خیلی نه.در حد سالاد اندونزی و..خیلی ...

آفرین به شما من تومهمونیا فقط ژله و سالاد بیشتر نمیرسم!

بیسکوییت بلد نیستم فکر کنم خییلی سخته حالامن مطمئنم اگه درستم بکنم مزش با آماده ها فرق میکنه ونمیخورن!ماست خودم با شیر محلی درست کردم نخوردن !تخم مرغ با روغن حیوانی نمیخورن!واییی خیلی بد غذان !شوهرم ۱۸۳قدشه وزنش زیر ۷۰!میترسم پسرمم بزرگ بشه لاغر بشه الان متوسطه!

آفرین به شما من تومهمونیا فقط ژله و سالاد بیشتر نمیرسم! بیسکوییت بلد نیستم فکر کنم خییلی سخته حالام ...

چقد بد.کاش رو پسرتون بیشتر کار کنید.همسرتون خودش از پس خودش بر میاد اما پسرتون رو یعی کنید همه چی بهش بدید بخوره.تو سن رشد بعدا اذیت نشه.اره بیسکوییت رو باید چند بار درست کنید تا حرفه ای بشید تو کانال های شیرینی پزی خوب اموزش میدن