2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 28842 بازدید | 89 پست
چجوري درست كنم؟ از جاي معتبرم خريدم گرون

همون کرم خاکی یا زالو مرده  رو از عطاری بخرین ولی‌باید در د ۵۰۰ گرمی بخرین بزاربن اب کاملا خاکش رو بده بیرون بعد به اندازه دوبرابرش روغن کنجد یا زیتون رو باهاش قاطی‌کنین  رو اجاق به مدت ۱۰ دقیقه بزارین که کامل اثر خودش رو بزاره مدت ۲۰ روزی هم روغن رو جای تاریک نگه دارین بعد ۲۰ روز استفاده کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغنش دارم اما حوصله ماساز نیست هربارم 5 دقیقه

گلم بیرونیا زیاد تاثیر گذار نیس و انجنان هم خالص نی برا همون گفتم خودتون درست کنین چون با هر استفاده متوجه تغیر میشین

جدااااا؟ نشنيده بودم تاحالا شما استفاده كردي تاثير داشته؟؟

بله خودم درست کردم و استفاده کردم از ۷۰ به ۷۵ تغیر کرد البته زیاد استفاده نکردم چون به بابام گفتم برام از باغ کرم خاکی بیاره هنوز نیاورده باز درست کنم😀😀😀

بله خودم درست کردم و استفاده کردم از ۷۰ به ۷۵ تغیر کرد البته زیاد استفاده نکردم چون به بابام گفتم بر ...

چندش نيست درست كردنش؟؟؟

من هميشه حس ميكردم خراطين گياهه

مطمئني دارن عطاريا؟؟؟