2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 28842 بازدید | 89 پست
منکه اینقدر دیدم دور وریام مریض شدن عمرا جز ورزش کاری کنم .خوششون بیاد یا نیاد همینی که هست بخاطر خو ...

من خودم ناراضي ام، لباس مجلسی به تن آدم بد میشه، اسفنجی ام میذاری بالاش خالی میمونه و تابلوئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندش نيست درست كردنش؟؟؟ من هميشه حس ميكردم خراطين گياهه مطمئني دارن عطاريا؟؟؟

عزیزم عطاریا زنده زالو رو دارن اون وقت باید زیاد بگیری و بکشی بزاری خشک شه اگه خشک هم داشت که عالی تر میشه . مونده به عطاری‌ نت بیاد دربارش گوگل جستجو کنین  چندش که هس بوش هم حال بهم زنه ولی مجبور بودم با این بدن کوچیکم

بله خودم درست کردم و استفاده کردم از ۷۰ به ۷۵ تغیر کرد البته زیاد استفاده نکردم چون به بابام گفتم بر ...

کاش شما درست میکزدی من ازت میخریدم

من اصلا امکان درست کردن شو ندارم

بیرونی هم خریدم فقط سیاه شد پوستم😢😢😢😢😢😢

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
اونوقت چطوری استفاده‌؟ من تو نت دیدم اما انگار برا کسانی که خیلی سینه بزرگ دارن

سلام ببخشید مزاحم شدم ، شما از قطره ویتاگنوس استفاده کردین ؟ 

اگه آره که تاثیری تو بزرگ شدن سینه داشت؟

آلما 🍎