2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 25 پست
منم دخترم ۴ونیم سالست برای اینکه توی خونه خیلی تنهاست و همش من و باباشو میگیره به بازی .عصاب دارم و ...

خیلی خوبه که قاطعانه تصمیم گرفتید کاش منم هر جوری شده از دو دلی دربیام و حالا چه در مورد آوردنش یا نیاوردنش تصمیمم قطعی بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟! اره می دونم خیلی سخته مخصوصا که اختلاف سنی پسرهاتون کمه ولی در آینده خیلی همدیگر رو درک میکن ...

دو تا پسر بچه واقعا سخته،حالا باز دختر ارام تره

کلا اطافیانم ک دو تا بچه دارپ اونم با فاصله سنی کم خیلی مینالن،در کل فاصله ۶ ،۷ سال بهتره

منم دخترم ۴ونیم سالست برای اینکه توی خونه خیلی تنهاست و همش من و باباشو میگیره به بازی .عصاب دارم و ...

عزیزم اوضاع با دو تا بچه چطوریه ؟ من بچم‌چهارسالشه نمی‌دونم دومی و بیارم یا نه

بیخیال بابا.

چه ظلمی اتفاقا بزرگ شد کلی ازت تشکر میکنه. همه هزینه واسه اون میشه. 

اگه یه ذره به فکر آیندشی بچه دوم نیار. این روزا پول هم خواهره هم برادر

دوست و رفیق و اجتماعی شدنم تو مدرسه و دانشگاه به دست میاره تنها نمیمونه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
عزیزم اوضاع با دو تا بچه چطوریه ؟ من بچم‌چهارسالشه نمی‌دونم دومی و بیارم یا نه

عزیزم شک نکن حتما به زودی اقدام کن و دومی رو بیار

اینو منی دارم بهت میگم که شدیدا دودل بودم

تازه من اشتباه کردم دیر آوردم اختلاف سنیشون پنج سال شد باید زودتر می اوردم

حتما وقتی بیاری به حرف من می رسی

تک فرزندی اصلااا خوب نیست هر چقدرم که مملکتمون خراب باشه

با اینکه اصلا از روز زایمانم تا همین الان که پنج ماهشه هیییچ کمکی نداشتم ولی بازم میگم خوب شد که آوردم

عزیزم شک نکن حتما به زودی اقدام کن و دومی رو بیار اینو منی دارم بهت میگم که شدیدا دودل بودم تازه م ...

نه من دیگه غلط بکنم بیارم امشب رفتم مهمونی از دماغم درآورد هی این و میخوام اون و میخوام آهنگ گذاشته بودیم میخواستیم برقصیم گریه کرد جیغ و داد که نا الا بلا باید آهنگ مورد علاقه منو پلی کنین! هیچی دیگه کلا ما ۶ نفر آدم بزرگسال معطلش شده بودیم آهنگ راک گذاشته بودیم ! که آقا یه وقت گریه نکنه !٫ مهمونی و واسم زهر کرد رسما 

نه من دیگه غلط بکنم بیارم امشب رفتم مهمونی از دماغم درآورد هی این و میخوام اون و میخوام آهنگ گذاشته ...

اصلا اینجوری فکر نکنید بچه ها وقتی با هم باشن بازی میکنن سرشون گرم میشه دیگه آنچنان به ما کاری ندارن ولی وقتی تنهان بیشتر بهانه می گیرن و دور و بر ما می چرخن

من واقعا اینو توی فامیل دیدم اونایی که خواهر و برادر هم سن و سال دارن با هم میرن تو اتاق بازی میکنن و سر خودشون رو گرم میکنن و مادرشون یه نفس می کشه

آخه تا من بيارم فاصلشون ٥ ٦ سال ميشه ديگه همين و سال نميشن 

درست میگید اگر فاصله کمتر بود بهتر بود

منم اشتباه کردم دیر آوردم فاصلشون پنج سال شد

ولی بازم می بینم الان که دختر بزرگم پنج سالشه با یه بچه ده ساله کاملا سرگرم میشه 

بازم با فاصله پنج سال بودنش بهتر از کلا نبودنشه

البته این نظر منه

درست میگید اگر فاصله کمتر بود بهتر بود منم اشتباه کردم دیر آوردم فاصلشون پنج سال شد ولی بازم می بی ...

آره درسته من هم به احتمال زياد بزارم ٨ سالش بشه بعدا بيارم حداقل يه خواهر برادري داشته باشه