2777
2789

پسر عموش یا پسر چیشو دقیق یادم نیست از کودکی خونشون بزرگ شده .

میگفت من به چشم برادر نگاش نمبکنم عاشقشم میمیرم براش خیلییی پر بازدیدا مونده بود.

بعد به پسره گفت پسره هم چند روز نیومد خونه.

بعد اومد هیچی بهش نگفته بود 

اون چی شد🤔🤔🤔🤔

ایا مزدوج شدن؟؟؟

با نشدن؟؟؟

توابن سابت کلی اتفاق هست که ذهنمو مشغول کرده وجوابشو نگرفتم.

مثل اون دختر خانمی که تا ۱۲ شب منتطر بودیم خاستکارش که قرار بود ساعت ۴ بیاد نیومد ولی نفهمیدیم اخرش چی شد .

ن زنگ زده بودن ن پیام دادن فقط تا دوازده ازشون خبر نداشتیم.از اونور دختره چای درست کرده تر وتمیز نشسته بود در انتطار.

کسی میدونه این دوتا فرد داستان زندگیشون چی شد؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ پیگیر

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

اولی اسمش صبا بودو پسر داییش بود 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

وایییییییییییی نفر اول یادمهههههه

کسی می‌دونه چی شد؟؟؟

بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍‌‌ عاشقتم عشق کوچولوو منننن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چ پیگیر

خب نمیدونی دختر اولیه هی تاپیک میزد هی میرفت پر بازدیدا.

چون داستانش خیلی جالب بود.هی میگفت بگم نگم.

یسریا میگفتن بگو.

یسریا میگفتن نگو.

در اخر بهش گفت.

پسره هم شوک زده رفت بیرون برنگشت.

بعد که برگشت هیچ واکنشی نشون نداد از اینور دختره هی حرص میخورد خیلی خود خوری میکرد.

ماهم از اینور دعا میکردیم باهم مزدوج بشن😐