چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش به حالتون ولی اخه تبریز مگه یکی از مراکز اغتشاش نبود؟ چطوره که تبریزیا دونه دونه دارن وصل ...
خوب عزیزم همه شهرها اغتشاش کردن ولی وصلن این ک دلیل نمیسه وصل نکنن
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
خوب عزیزم همه شهرها اغتشاش کردن ولی وصلن این ک دلیل نمیسه وصل نکنن
اخه گفتن شهر هایی که بیشتر شلوغ شده دیرتر نت وصل میشه تا اونجایی که من شنیدم تبریز، کردستان، خوزستان، شیراز جزوشون بودن اما از صبح هر کس تاپیک می زنه واسه همین شهراست واسم عجیب بود واسه مشهدیا وصل نمی شه