2777
2789
عنوان

بنظرتون بهم حس داره؟

109 بازدید | 10 پست

یکی از هم کلاسیام خییییلیییییییی رفتار ضد و نقیض داره بیش از حد گفت و گوی عادی با هم داریم گاهی اونم بیشتر برای درسه ن چیزایه دیگه 

ولی نگاه هاشو حس میکنم تا جایی ک دوستمم تقریبا ب این موضوع پی برده ولی خیلی مغروره و بیشتر زیر چشمیو اینا 

گهگاهی هم هر جا میرم دنبالمه

چند وقت پیش هم شنیدم با یکی رل زده یا اکیپی میرن بیرونو اینا گفتم خب ب سلامتی کشته مردش نیستم ولی برام ادم جالبیه فقط میخوام ببینم بنظرتون بهم حس داره؟

پسرا به همه حس دارن جدی نگیر🙄

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دختره خیییلیییی چسب بود 😐  در کل فقط میخواستم نظراتو بدونم وگرنه واقن برام مهم نی

چسبم باشه چه ربطی داره 

تو نگاهاشو بذار به حساب اینکه شاید حیزی میکرده

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم