2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اختلال خواب دارم نمیتونم بچه خوابید سریع بخوابم، تو روزم خوابم نمیبره، اونایی که تا بچه میخوابه م ...

نگاه منو ....بذارش پیش مادرت همسرت برو تو اتاق بیگیر تخت بخواب عصبی میشی هاااااااا 

بگو من دیگه کشش ندارم 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
پسرمن کلا بدخواب بود خیلی اذیت میکرد هنوزم خوب نمیخوابه ولی از ۲سالگیش بهتر شد. تا ۸ماهگیم واقعا سخت ...

من واقعا کم اوردم، میخوام بمیرم، در. شبانه روز چند ساعت میخوابیدین اوایل؟

من واقعا کم اوردم، میخوام بمیرم، در. شبانه روز چند ساعت میخوابیدین اوایل؟

پسرم کولیک داشت بچه کلا روپام بود شب تاصبح بیداربودم اصلا نمیخوابید چرت میزد از پام بلندش میکردم بیدارمیشد .خیلی خیلی خیلی روزای سختی بود گاهی شوهرم نگه میداشت ولی اونم طفلک همش سرکاربود تایم کاریش زیادبود نمیتونست نگهش داره.یعنی واقعا سخت بود . اگه خوابت نمیبره چشماتو ببند دراز بکش برقارم خاموش کن بزار جسمت اروم شه.هل و گلاب بزن به بالشت. آناناس بخور (خیلی گرونه خودمم نمیخرم خخخ آبمیوه اش هم شاید جواب بده)

پسرم کولیک داشت بچه کلا روپام بود شب تاصبح بیداربودم اصلا نمیخوابید چرت میزد از پام بلندش میکردم بید ...

من دیگه کم اوردم به خدا، در. شبانه روز فقط دو ساعت میخوابم اونم تیکه تیکه، بچم خواب نداره شباپنج دقیقه میخوابه بیدار میشه 

من دیگه کم اوردم به خدا، در. شبانه روز فقط دو ساعت میخوابم اونم تیکه تیکه، بچم خواب نداره شباپنج دقی ...

ببرش دکتر حتما کولیکه.بهش کولیکز یا قطره های دیگه میده بهترمیشع.اگه شیرت قوی نیست یه وعده شیرخشک اخر شب بده حتما. دکترم ببر