2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ جالب من تاحالا این نذرو نشنیدم‌اما بشدت ی حاجت فوری دارم 

میشه بگی چ‌جوریه عزیزم؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

چه جوریه؟

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

من خودم فقط یه دفعه انجام دادم نتیجه گرفتم ولی دوستم میگه همیشه حاجت گرفته اصلا ردخور نداره.

از ختم های سریع الاتاثیر و زود نتیجه  میدهد این ختم است که رو به قبله با طهارت و حضور قلب(575)مرتبه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السر المستودع فیها بعدد مااحاط به علمک

این عمل تا سه روز تکرار شود بسیار مجرب است

باید ۵۷۵ بار بی وقفه خونده بشه؟

بله عزیزم،روز اول ممکنه براتون سخت به نظر بیاد ولی بعد راحتترین برکاتش عالیه

بعد اگه تونستین نصف شب بخونین که سکوت هست و تمرکز دارین اگه نه که روز هم میشه انجام داد خودم روز انجام دادم

دستت دردنکنه استارترجان 

حتما از فرداشب ک شب جمعه ست انجام میدم 

فقط کاش اعراب داشت اخه ماگوگل هم نداریم سرچ کنیم اعرابش بیاد😔😔

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
دستت دردنکنه استارترجان  حتما از فرداشب ک شب جمعه ست انجام میدم  فقط کاش اعراب داشت اخه ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله حاجت  روا بشی با اعراب نوشتم نمیدونم چجوری برات بفرستم