فک نکنم 😢یه جوری دارن کتی رو ادم بده میکنن و همتا رو هم صاحب معدن فک کنم اخرش همتا پول کتی رو پرت میکنه جلوش و کتی رو تحقیر میکنن خاک بر سرا 😶
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اها پس مال گذشته بوده گفتم خدایا این که باباش مرده چرا زنده ست الان
اتفاقا منم گیج شدم گفتم این چی بود این وسط ولی بعدش دیدم اخگر داشت بابای همتا رو تهدید میکرد که خانوادشو میگیره و در اخرم فک کنم معلوم شه که اخگر پدر همتا رو عمدا کشته چون فک میکرده نیتونه معدنو صاحب شه ولی بعدها دیده که پدر همتا قبل مرگش این معدنو زده به اسم دخترش
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خوب کتی هم باید بفهمه ک همه چیز رو نمیشه با پول خرید خصوصا عشق و احساس رو اگرم بهش عشق ...
ولی قبول کنید فیلمه وگرنه تو واقعیت عشق و احساس که سهله همه چیو میشه با پول خرید