2777
2789

مدت زیادی با شوهرم مشکل داشتم و درگیر بودیم یک ماهی هست که با رفتن پیش مشاوره  و به لطف روانشناس شرایط بهتر شده ولی الان دخترم که ۲ سال و ۴ ماهشه خیلی اذیتم میکنه ، کارای خطرناک میکنه حواسم نباشه تلویزیون رو میشکنه ظرفای تو کابینتو پرت میکنه و ... میدونم آسیب دیده لطفا اگر روانشناس خوب کودک تو شیراز میشناسید بهم معرفی کنید ممنون میشم چون روانشناس خودمون رو هم از لطف دوستان اینجا پیدا کردم

عزیزم ببرش پیش دکتر بهاره زارع عالییییه نه اینکه بخوام الکی تبلیغ کنم تجربه خودم و فامیل و دوستای زیادی میگه بهترین روانشناس شیراز دکتر بهاره زارع هست که ایرانم درس نخوندن پیج اینستاشونو ببین drbaharezare

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببرش پیش دکتر بهاره زارع عالییییه نه اینکه بخوام الکی تبلیغ کنم تجربه خودم و فامیل و دوستای زی ...

ممنون عزیزم ایشون روانشناس خودم هستن خیلی خوبن ولی کودک نمی بینن متاسفانه ازشونم پرسیدم گفتن تو شیراز کسی رو نمی شناسن

بنظرم ببریدش کلینیک دکتر فرنام اونجا تو همه زمینه ها مشاور خبره دارن آقای حسن شاهی هم خیلی عالیه ه ...

نه اصلا اونجا خوب نیست وقتی کوچیکتر بود بردمش همزمان ۲۰ تا بچه رو میبرن تو اتاق به اسم بازی درمانی و اینکه دکتر فرنام به بچه یک سال و ۸ ماهه کلی دارو اعصاب داده بود اونا که اصلا

ممنون عزیزم ایشون روانشناس خودم هستن خیلی خوبن ولی کودک نمی بینن متاسفانه ازشونم پرسیدم گفتن تو شیرا ...

عزیزم من خودم پیش دکتر زارع برای فرزند پروری دارم میرم خیلی عالیییه 

نه اصلا اونجا خوب نیست وقتی کوچیکتر بود بردمش همزمان ۲۰ تا بچه رو میبرن تو اتاق به اسم بازی درمانی و ...

من اصلا خود فرنام رو قبول ندارم فقط دارو میده اونم قوی

ولی اقای حسن شاهی تشخیصشون خوبه 

البته من 6سال پیش کارشون دیدم خوب بود جدیدا نمیدونم