2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان + لطفا بیایید

159 بازدید | 22 پست

سلام من مجردم. پریودم همش عقب میوفته رفتم دکتربعد یه ازمایش و سونو  قرص سیتروزن کامپاند داد. بعد چند ماه سونو دادم خوب بود وضعیت دیگ قرص نداد. الان دوباره پریودم بهم ریخته رفتم دکتر ازمایش و سونو نوشته. 

به نظر شما خودم قرص سیتروزن کامپاند بگیرم بخورم یا برم آزمایش و سونو. هزینه ازمایشش زیاده... 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

ن قرص نخورد

منم عین شما بودم

باید باید باید ورزش کنی،مخصوص زیر شکم،عضلات زیر شکمت ضعیفه

اصلا قرص نخور اونا واسه مجردا خوب نیست

ب مرور زمان هم موی زائد میزنی

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن قرص نخورد منم عین شما بودم باید باید باید ورزش کنی،مخصوص زیر شکم،عضلات زیر شکمت ضعیفه اصلا قرص ...

یعنی کلا بیخیال شم؟ اتفاقا قبلا اصلا موی زائد نداشتم الان چند تا رو چونم در اومده. 

شما چیکار کردی میشه بیشتر توضیح بدی

یعنی کلا بیخیال شم؟ اتفاقا قبلا اصلا موی زائد نداشتم الان چند تا رو چونم در اومده.  شما چیک ...

ن بیخیال نشو

ازین قرصا واست نوشتن بگو نمیخورم

من۲۰ساله بااین مشکل درگیرم

قرصا فقط اواضع رو بدترمیکنن

دوستم ورزش کن فقط

ن بیخیال نشو ازین قرصا واست نوشتن بگو نمیخورم من۲۰ساله بااین مشکل درگیرم قرصا فقط اواضع رو بدترمی ...

خب قرص نخورم چیکار کنم؟چه ورزشی؟ بدنسازی؟ باشگاه؟ شما متاهلی بچه داری؟، 

خب قرص نخورم چیکار کنم؟چه ورزشی؟ بدنسازی؟ باشگاه؟ شما متاهلی بچه داری؟، 

متاهلم بچه ندارم تازه ازدواج کردم

اره بدن سازی برو بگو تمرینات زیرشکم بده ببین من با بدن سازی پریود میشدم ولی خیلی کم بود

ادامه میدادم خوب میشدم

هرکی بچه دارنمیشد میومد بدن سازی سه سوت حامله میشد کلی جوک شده بود توباشگاه

اصلا و ابدا اضافه وزن نداشته باش

متاهلم بچه ندارم تازه ازدواج کردم اره بدن سازی برو بگو تمرینات زیرشکم بده ببین من با بدن سازی پریود ...

من لاغر هم هستم 55 کیلوام. خیلیییی سریع هم وزنم کم میشه مامانم نمیزاره برم باشگاه میگه لاغرتر میشی😔

من لاغر هم هستم 55 کیلوام. خیلیییی سریع هم وزنم کم میشه مامانم نمیزاره برم باشگاه میگه لاغرتر میشی😔

برو تمرینات زیرشکم انجام بده

بعد ک میای خونه غذا بخور

یعنی کلا بیخیال شم؟ اتفاقا قبلا اصلا موی زائد نداشتم الان چند تا رو چونم در اومده.  شما چیک ...

من از وقتی پریود شدم مشکل شما را داشتم چندماه یکبار میشدم دکتر میرفتم سیپرترون کامپوند می داد تا یکبار دکتر زنان رفتم گفت واسه مجرد بده منو فرستاد طب گیاهی اونجا خانم دکترهه گفتش یک هفته قبل سیکلت پونه روزی یکی دوبار دم کن بخور من همیشه کیست ریز داشتم ولی از اون سال دیگه کیست ریز ندارم پریودمم مرتبه شماهم پونه بگیر دم کن نمیخاد سونو بدی من اینقدر بد پریود میشدم با امپول پروژسترون هم بزور میشدم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

اصلا لعنتی درمان نداره ک😔

درمان داره بخدا من یادمه چند سری یک هفته قبل پریودم پونه مصرف کردم دیگه از اون زمان سالم شدم که ده سال میگذره امسال باز بعد ماه رمضون پریود نشدم رفتم سونو و ازمایش و چندتا دکتر گفتن کیست ریز داری امپولم زدم نشدم باز رفتم پونه دم کردم صبحش شدم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖